Αλεξανδρούπολη: Αύριο Παρασκευή 6 Δεκέμβρη ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πάρκο των Χριστουγέννων

Αλεξανδρούπολη: Αύριο Παρασκευή 6 Δεκέμβρη ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πάρκο των Χριστουγέννων

Αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στο πάρκο Ανεξαρτησίας, ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αλεξανδρούπολη, από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και ξεκινάει την λειτουργία του το πάρκο των Χριστουγέννων, που θα είναι φέτος διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, αν και δεν άλλαξε τοποθεσία.

Το μήνυμα του δήμου Αλεξανδρούπολης που συνοδεύει το βίντεο της πρόσκλησης σε όλους να παραστούν, αναφέρει:

Φωτίζουμε το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Φωτίζουμε τις γιορτές μας!

Φωτίζουμε τις καρδιές μας!

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στις 7.00 μ.μ. μαζί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη φωτίζουμε το πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης!!#alexandroupolis #christmas #christmaspark #christmasspirit #christmastree #christmasinthecity #hapiness #joy ?????☃️?

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Mittwoch, 4. Dezember 2019

Φέτος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πλημμυρίζει με Χριστούγεννα από άκρη σε άκρη!

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στο πάρκο Ανεξαρτησίας, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης θα φωτίσει το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και όλοι μαζί θα υποδεχτούμε την εορταστική περίοδο με χιλιάδες στολίδια, φώτα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαμόγελα και παιχνίδια!

Όλοι συμμετέχουμε στη χαρά των Χριστουγέννων!
Για πρώτη φορά οι καθηγητές και οι φοιτητές των τμημάτων της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ετοίμασαν πανέμορφες βιωματικές εκπλήξεις για τα παιδιά με παραμύθια, διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και ζωγραφική.

Οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, τα μουσεία μας, το Δημοτικό Ωδείο, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, η Ομοσπονδία ΑμεΑ, το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, η ΤΙΕΔΑ, οι επαγγελματίες γιορτάζουν και προσφέρουν χαρά και ζεστασιά στις καρδιές όλων μας.

Αμέτρητες εορταστικές εκδηλώσεις σε μια νέα λαμπερή ατμόσφαιρα θα μας μεταφέρουν στα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων. Η κάθε μέρα θα κρύβει και κάτι νέο.
Η νέα δημοτική αρχή ανοίγει φέτος με ποιότητα, υψηλή αισθητική, πρωτοτυπία και πολυμορφία την βεντάλια των εκδηλώσεων προς κάθε κατεύθυνση. Με πολλές δράσεις κάθε μέρα στα όμορφα χωριά μας!

Τις παραμονές των Χριστουγέννων στο αεροδρόμιο των Αθηνών η Αλεξανδρούπολη πρωταγωνιστεί. Πετάει στο φεγγάρι με το πρόγραμμα FLY ME TO THE MOON! Πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου θα παρουσιάσουν τα ήθη και τα έθιμα, κάλαντα, τραγούδια και χορούς της Θράκης και του Πόντου.

Χιλιάδες ταξιδιώτες θα απολαύσουν τις παραδοσιακές νοστιμιές του τόπου μας και θα γνωρίσουν με πρωτοποριακό τρόπο τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Δήμου μας
Το 2020 θα ξεκινήσει με μια μοναδική συναυλία στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης!

Από φέτος και κάθε χρόνο στις γιορτές, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα πρωτοπορεί και θα πρωτοτυπεί όλο και περισσότερο. Θα μεταμορφώνεται σε Πόλη της γιορτής και του χαμόγελου! Σε Παραμυθένια Πόλη!
Στην Πόλη που ονειρεύονται τα παιδιά!

Ένα σχόλιο

  1. Θέλω Χριστοκεντρικό κράτος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*