Νεκροί βρέθηκαν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας στην ορεινή περιοχή του Σουφλίου – Που οφείλεται ο θάνατος τους

Νεκροί βρέθηκαν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας στην ορεινή περιοχή του Σουφλίου – Που οφείλεται ο θάνατος τους

Δύο άτομα νεαρής ηλικίας βρέθηκαν το απόγευμα νεκρά στην ορεινή περιοχή του Σουφλίου, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και πληροφορίες, γιατί επίσημα δεν ανακοινώθηκε τίποτα, οι δυο σοροί βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάλου και του Μικρού Δερείου. Φαίνεται ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες και ο θάνατος τους είναι πρόσφατος. Δεν έφεραν ίχνη κακοποίησης ή εγκληματικής ενέργειας και εκτιμάται ότι έχασαν την ζωή τους από το πολικό κρύο που επικρατεί κυρίως τις βραδινές ώρες στην περιοχή, αφού η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν.

Χθες βράδυ εξάλλου, στην ορεινή περιοχή του δήμου Σουφλίου υπήρξε και χιονόπτωση, φοβερό κρύο και φαίνεται ότι προσπαθώντας να βρουν κάποιο μέρος για να προφυλαχθούν, δεν τα κατάφεραν. Απείχαν ο ένας με τον άλλο αρκετά χιλιόμετρα, ενώ οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νεκροψία και νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου τους.

Να θυμίσουμε ότι πριν από 10 ημέρες και πάλι στην περιοχή του Μεγάλου Δερείου, είχε βρεθεί νεκρός άλλος ένας λαθρομετανάστης νεαρής ηλικίας, που έχασε την ζωή του από παθολογικά αίτια, προσπαθώντας με τα πόδια να φτάσει στα ενδότερα της χώρας.

2 Σχόλια

  1. Και μη τυχόν βρέθει κάποιος “αλληλέγγυος” να διαδηλώσει κατά της Τουρκίας και της απαράδεκτης θέσης της στο θέμα! Όχι ποτέ, θα διαδηλώσουμε κατά της Ελλάδας που δεν σέβεται τους ανθρώπους!
    Αγαπητές κυβερνήσεις και εσείς έχετε μερίδιο ευθύνης που τους φέρατε να πεθάνουν στη χώρα μας με τις λανθασμένες τακτικές κατευνασμού και δήθεν “ανθρωπισμού”. Δεν γίνανε λαθραίοι τυχαία. Δεν έρχονται τυχαία μόνο στη χώρα μας και όχι σε άλλη γειτονική!

  2. Ισόβια στους λαθροδιακινητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*