Δυο νταλίκες, με Έλληνα οδηγό στις Φέρες και αλλοδαπό στο Διδυμότειχο, ήταν γεμάτες λαθρομετανάστες

Δυο νταλίκες, με Έλληνα οδηγό στις Φέρες και αλλοδαπό στο Διδυμότειχο, ήταν γεμάτες λαθρομετανάστες

Δυο νταλίκες με τις οποίες ένας 53χρονος Έλληνας και ένας ίδιας ηλικίας αλλοδαπός κουβαλούσαν συνολικά 24 λαθρομετανάστες, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου και φυσικά προχώρησαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, δύο διακινητές, ένας 53χρονος Έλληνας και ένας 53χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι τέσσερις (24) λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) λαθρομετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία, καθόσον όπως διαπιστώθηκε το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11)  λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω φορτηγά, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και το χρηματικό ποσό 255 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*