Στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας αυτή την ώρα, οι γονείς του βρέφους που το “έφαγαν” ποντίκια

Στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας αυτή την ώρα, οι γονείς του βρέφους που το “έφαγαν” ποντίκια

Στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας απολογούνται αυτή την ώρα οι γονείς του 3,5 μηνών μωρού, το οποίο “έφαγαν” τρωκτικά στο Διδυμότειχο, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο ΠΓ Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Για τις 12 το μεσημέρι ήταν προγραματισμένη η απολογία του πατέρα ενώπιον του ανακριτή και του Εισαγγελέα, ενώ η μητέρα επειδή είναι ανίλικη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ανηλίκων. Αντιμετωπίζουν και οι δυο το ενδεχόμενο να ασκηθεί σε βάρος τους δίωξη για κακούργημα και συγκεκριμένα με βάση τα στοιχεία που βρέθηκαν στη ιατροδικαστική εξέταση, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο πατέρας είναι 22 χρόνων και κατάγεται από το Διδυμότειχο, η μητέρα ανήλικη 16 χρονών από την Κομοτηνή και έμεναν σε λυόμενο που βρίσκεται στη νότιοανατολική πλευρά της πόλης του Διδυμοτείχου, δίπλα στον Ερυθροπόταμο και όχι φυσικά σε σπηλιά στο Κάστρο του Διδυμοτείχου, όπως ψευδώς δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης και αναπαρήγαγαν πολλά ΜΜΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*