Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, είχε χθες αντιπροσωπεία της διοίκησης της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και συζήτησαν σημαντικά θέματα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης:

“Την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου και στα πλαίσια της συνεργασίας της Ένωσης μας με τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αλεξ/πολης κ. ΖΑΜΠΟΥΚΗ Ιωάννη.

Κατά την συνάντηση μας τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν ήταν: το μεταναστευτικό όπου παρατηρήθηκε η σύμπλευση των απόψεων μας για την μη δημιουργία οποιαδήποτε δομών υποδοχής, διαχείρισης και φύλαξης τόσο στα όρια του Δήμου Αλεξ/πολης όσο και του Νομού μας γενικότερα. Παράλληλα μεγάλη έμφαση δόθηκε στο φλέγον ζήτημα του κτιριακού της Δ.Α. Αλεξ/πολης, το οποίο αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε σχέδιο ανάπτυξης και ανάπλασης του κέντρου της πόλης, με τον κ. Δήμαρχο να δηλώνει αρωγός στην διαρκή πρωτοβουλία της Ένωσης μας για την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου σε οικόπεδο της Αστυνομίας.

Επίσης τονίστηκε για άλλη μια φορά η επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στο τελωνείο των Κήπων, καθότι όπως είναι κοινή διαπίστωση αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα του Δήμου μας. Έμφαση τέλος δόθηκε στην εύρυθμη λειτουργία και την καλυτέρευση των συνθηκών στην Δημοτική κατασκήνωση Μάκρης, καθότι από πέρσι φιλοξενεί μέσω  προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας και του Ιδρύματος «Εξοχών Ελληνικής Αστυνομίας» εκατό παιδιών αστυνομικών της Θράκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με την υπόσχεση για συνεχή διάλογο και συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των συναδέλφων όσο και στην βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των κατοίκων του Δήμου μας”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*