Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο γιορτάζει τα Χριστούγεννα μαζί με τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Συμμετοχή στις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης, θα έχει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με δράσεις που θα οργανώσει σε διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του δήμου:

“Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε φέτος στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέα μας τους Καθηγητές, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δ.Π.Θ., που για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν ουσιαστικά στις παιδαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά.

Με τη γνώση και τη δημιουργική τους φαντασία οι διδάσκοντες της θεατρικής παιδείας, της μουσικής και των εικαστικών κ.κ Συμεών Παπαδόπουλος, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Ευαγγελία Κοψαλίδου, Αικατερίνη Μαυρομαρά-Λαζαρίδου και Μαριάννα Παυλίδου με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές τους, θα διοργανώσουν και θα παρουσιάσουν στα παιδιά, βιωματικά, αφηγηματικά θεατρικά εργαστήρια, με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, μελωδίες και τραγούδια, θεατρική παράσταση, εικαστικές δράσεις, ζωγραφική και κατασκευές.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και η Δημοτική Αρχή χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τους διδάσκοντες και τους συνεργάτες τους για τη νέα αυτή συνεργασία που εμπλουτίζει πολύ σημαντικά τις εορταστικές εκδηλώσεις και ομορφαίνει με ιδιαίτερο τρόπο την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης”.

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στο πάρκο Ανεξαρτησίας, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης θα φωτίσει το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο.