Ξέσπασμα αγανάκτησης του δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου: Κάντε κάτι για τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασμα αγανάκτησης του δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου: Κάντε κάτι για τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, μετά και τη νέα πυρκαγιά και καταστροφή ολοσχερώς ποιμνιοστασίου από φωτιά που έβαλαν λαθρομετανάστες για να ζεσταθούν στο χωριό Σιδηρώ, όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr.

Gepostet von Panagiotis Kalakikos am Samstag, 7. Dezember 2019

Ο κ.Καλακίκος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ζητάει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν επιτέλους κάτι με τους λαθρομετανάστες, γιατί η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Κυκλοφορύν ελεύθερα, καίνε περιουσίες φτωχών ανθρώπων, έχουν γίνει περισσότεροι από τους μόνιμους κατοίκους και μπαίνουν σε σπίτια όχι μόνο ακατοίκητα αλλά και με κόσμο μέσα, που τρομοκρατείται και ζητάει προστασία από την οργανωμένη Πολιτεία.

Όπως επισημαίνει ο κ.Καλακίκος:

“Άλλη μια περιουσία ενός συνδημότη μας καταστρέφεται σήμερα από φωτιά που προκάλεσαν οι Λαθρομετανάστες . Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και ανησυχία για την ανασφάλεια που αισθάνονται οι κάτοικοι του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου. Οι ροές αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας έχουν λάβει τρομακτικές και μη διαχειρήσιμες διαστάσεις. Φθορές σε περιουσίες, διαμονή σε ακατοίκητα σπίτια, ανεξέλεγκτη κυκλοφορία ομάδων αλλοδαπών στο οδικό δίκτυο, ελεύθερη προσβασιμότητα αγοράς στα υπάρχοντα καταστήματα και μεγαλύτερος αριθμός αλλοδαπών που διακινείται εντός των οικισμών από τους μόνιμους κατοίκους.

Τρομοκρατία για τους κατοίκους από τις συνεχείς επισκέψεις ανεπιθύμητων αλλοδαπών που ζητούν να εισέλθουν στα σπίτια τους για παροχή τροφίμων η παροχή προστασίας από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Εντός ενός δεκαημέρου, ολοσχερή καταστροφή από πυρκαγιά δυο ποιμνιοστασίων φτωχών συνδημοτών μας από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Τι περιμένουν οι αρμόδιοι άλλο; Αν αδυνατούν να μας το πουν, διαφορετικά ο Δήμος θα οργανώσει τους πολίτες του και θα προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους!!!”. 

 

2 Σχόλια

  1. Τα έγραψε στο facebook και τι έγινε; Θα μας δώσει το facebook λύση; Λίγη σοβαρότης.
    Αν δεν κατεβείτε στην Αθήνα με “άγριες” διαθέσεις πολλοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ δήμαρχοι με σκοπό να φτάσετε στα άκρα, λύση δεν πρόκειται να δείτε! Η Αθήνα ζει στην ευφορία της και το πολιτικό σύστημα απολαμβάνει τις “επιτυχίες” της κυβέρνησης μετά την συνάντηση με τον Ερντογάν!
    Και όταν θα πάρουν τους 400 συνοριοφύλακες, έρμαιους του διεθνούς δικαίου και της ΕΕ…τότε θα δούμε επιπλέον επιτυχίες!
    Πολύ φοβάμαι μήπως και το κενό της δικαιοσύνης-ανθρωπισμού το καλύψει η αυτοδικία ως προϊόν αγανάκτησης.

  2. Μήπως είναι καιρός δυστυχώς ο κόσμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Εφόσον η πολιτεία δεν μπορεί στο τέλος έτσι θα γίνει και φυσικά υπεύθυνη θα είναι αυτή που κυβερνούν και όχι ο απλός λαός!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*