Έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με κολακευτικά λόγια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με κολακευτικά λόγια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ιδιαίτερα τιμητικά και πολύ κολακευτικά λόγια, ευχαρίστησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για τη ομιλία που έκανε προλογίζοντας την παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο: “Από τη Βιομηχανική Επανάσταση στην Τεχνολογική – Στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, του οποίου το βιβλίο παρουσιάστηκε την Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη κατά την επίσημη επίσκεψη του εδώ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμώς τον κύριο Δήμαρχο, που μίλησε με ένα τρόπο που πραγματικά με εντυπωσίασε, γιατί δείχνει άνθρωπο, πέρα από το ότι είχε διαβάσει -είναι φανερό- αυτό το οποίο παρουσίαζε ή τουλάχιστον προλόγιζε, δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη καλλιέργεια, και επειδή είναι ακριβώς στην αρχή της δημαρχιακής του θητείας, του εύχομαι να πορευτεί καλά. Έχει όλα τα εφόδια πραγματικά, γιατί σε έναν αυτοδιοικητικό σε μια ακριτική ιστορική πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη, εκτός από τις ικανότητες άσκησης της διοίκησης, χρειάζεται και ένα πνευματικό βάθος, το οποίο τον συνοδεύει, ακριβώς για να μπορεί να αντιλαμβάνεται την ευθύνη των καθηκόντων τα οποία ασκεί.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερα τιμητικά λόγια ευχαρίστησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για την ομιλία του προλογίζοντας την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο: “Από την Βιομηχανική Επανάσταση στην Τεχνολογική – Στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος” που πραγματοποήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλης.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά:“Θέλω να ευχαριστήσω θερμώς τον κύριο Δήμαρχο, που μίλησε με ένα τρόπο που πραγματικά με εντυπωσίασε, γιατί δείχνει άνθρωπο πέρα από το ότι είχε διαβάσει -είναι φανερό- αυτό το οποίο παρουσίαζε ή τουλάχιστον προλόγιζε, δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη καλλιέργεια. Και επειδή είναι ακριβώς στην αρχή της δημαρχιακής του θητείας του εύχομαι να πορευτεί καλά. Έχει όλα τα εφόδια πραγματικά, γιατί σε έναν αυτοδιοικητικό σε μια ακριτική ιστορική πόλη, όπως η Αλεξανδρούπολη, εκτός από τις ικανότητες άσκησης της διοίκησης, χρειάζεται και ένα πνευματικό βάθος το οποίο τον συνοδεύει, ακριβώς για να μπορεί να αντιλαμβάνεται την ευθύνη των καθηκόντων τα οποία ασκεί.”

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Sonntag, 8. Dezember 2019

Απαραίτητη διευκρίνιση:Ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης… δεν βρισκόταν στην αίθουσα όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπλεξε το εγκώμιο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Ευτυχώς…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*