ΜΠΡΑΒΟ: Στα ημιτελικά του “The Voice” πέρασε χθες ο εκπληκτικός Τάσος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΡΑΒΟ: Στα ημιτελικά του “The Voice” πέρασε χθες ο εκπληκτικός Τάσος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εκπληκτικός Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο, πέρασε χθες με εντυπωσιακό τρόπο στα ημιτελικά του “The Voice” και συνεχίζει βάζοντας πλώρη για την κορυφή.

Ο Τάσος όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έκανε φοβερή εμφάνιση και ερμηνεία στην δεύτερη βραδιά της ενότητας των Cross Battles και προκρίθηκε από το Team της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Σε αυτή τη διαδικασία οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι ανά δύο, κάθε φορά ένας παίκτης από διαφορετικό coach και το κοινό επιλέγει ποιος συμμετέχοντας προκρίνεται στη φάση του ημιτελικού.

Σίγουρα ο Τάσος Τσολακίδης είχε εκτός από τους φίλους του οι οποίοι βρέθηκαν στην χθεσινή ζωντανή εκπομπή του The Voice και τον εμψύχωσαν, την μεγάλη στήριξη των Διδυμοτειχιτών αλλά και όλων των Εβριτών, οι οποίοι τηλεφώνησαν στον ειδικό αριθμό για να ψηφίσουν υπέρ του ώστε να συνεχίσει.

Άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες σε όλο το Διδυμότειχο και ιδιαίτερα στα καταστήματα, υπήρχαν αφίσες που προέτρεπαν τον κόσμο να στηρίξει τον συντοπίτη του ώστε να φτάσει στην κορυφή και προφανώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Όπως στο πολύ γνωστό Ψητοπωλείο Fameγύρο (Ελευθερίου Βενιζέλου 133) που βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου απέναντι από το δημαρχείο και βλέπετε την αφίσα στήριξης του Αναστάσιου Τσολακίδη που ανάρτησε στηρίζοντας την προσπάθεια του.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*