Σαμοθράκη: Χωρίς δρομολόγια σήμερα και ανήμερα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά το “Αδαμάντιος Κοραής”

Σαμοθράκη: Χωρίς δρομολόγια σήμερα και ανήμερα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά το “Αδαμάντιος Κοραής”

Χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Αλεξανδρούπολη μένει η Σαμοθράκη σήμερα και τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφού για διαφορετικούς λόγους στις τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν θα εκτελέσει δρομολόγια το πλοίο “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” που εκτελεί από τον Σεπτέμβριο την άγονη γραμμή.

Με βάση τα αιτήματα που υπέβαλλε η πλοιοκτήτρια εταιρεία “Zante Ferries” στα Λιμεναρχεία Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, για σήμερα Τετάρτη δεν εκτελούνται τα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατυούν στην περιοχή και αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν αύριο, θα ταξιδέψει ως εξής:

Όσο για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η εταιρεία ζητάει να μην κάνει δρομολόγια ανήμερα των δυο σημαντικών αυτών εορτών από και προς  την Σαμοθράκη.

2 Σχόλια

  1. Ποιος θα κινηθεί ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς;
    Το πλήρωμα δεν έχει δικαίωμα να περάσει 2 ήρεμες ημέρες πιθανόν με κάποιους δικούς τους ανθρώπους ή μεταξύ τους;
    Ακόμη και ο Μανούσης αυτές τις άγιες μέρες δεν έκανε δρομολόγια. Σταματήστε να είστε ο <> για ευνόητους λόγους… και να σπέρνετε ζιζάνια στην τοπική κοινωνία η οποία μόνο ευχαριστημένη μπορεί να είναι με το ΚΟΡΑΉΣ.
    Καλές γιορτές

    • Στρατή σε βλέπουμε συγχυσμένο και δεν κάνει άγιες ημέρες που έρχονται. Είδες να κάνουμε κριτική για το συγκεκριμένο θέμα; Απλά το γεγονός αναφέρουμε, επειδή το επισημαίνει η ανακοίνωση και για να ενημερωθεί ο κόσμος ότι δεν θα υπάρχουν για τις συγκεκριμένες ημέρες δρομολόγια. Το “ακόμη και ο Μανούσης” που αναφέρεις τι σημαίνει; Χρειάζεται να ¨”καρφώνεσαι” τόσο;

Αφήστε το σχόλιό σας