Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης

Στις φλόγες το αυτοκίνητο του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης

Φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 4 σήμερα τα ξημερώματα, κατέστρεψε αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Αλεξανδρούπολης, του Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη.

Το λευκό Ι.Χ μάρκας AUDI που ανήκει στην σύζυγο του, ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή των κατοικιών ΣΟΑ (Σ Στρατιωτικές Οικίες Αξιωματικών) οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή της Εφορείας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Δημητρίου. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και η επέμβαση της ήταν άμεση με δυο οχήματα και έξι άνδρες. Έσβησαν άμεσα την φωτιά πριν πάρει έκταση και καταστρέψει και παρακείμενα αυτοκίνητα, αλλά η μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου που ανήκει στην οικογένεια του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας.

Η Πυροσβεστική διεξάγει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς που προκάλεσε την καταστροφή προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάποιο βραχυκύκλωμα ή υπάρχουν στοιχεία εμπρησμού. Στο σημείο πάντως βρέθηκαν και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, κάτι που σημαίνει ότι εξετάζονται όλα τα στοιχεία και τα ενδεχόμενα.