Βρίζουν τους αστυνομικούς “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, αλλά ο Τσίπρας έφερε 15 αστυνομικούς στον Έβρο για προστασία

Βρίζουν τους αστυνομικούς “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, αλλά ο Τσίπρας έφερε 15 αστυνομικούς στον Έβρο για προστασία

Το… τερμάτισαν οι Συριζαίοι, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πόσο τεράστιοι υποκριτές και φαρισαίοι είναι, στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις ηλίθιες δηλώσεις των βουλευτών τους Νίνας Κασιμάτη και Γιάννη Μπαλάφα εναντίον των αστυνομικών, με το γνωστό σύνθημα “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν, όταν κυβερνούσαν, την αστυνομία για να… δέρνει συνταξιούχους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να μην περάσουν στην Ηρώδου του Αττικού και… ενοχληθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν τους αστυνομικούς να τους προστατεύουν την εποχή που υπέγραψαν την κατάπτυστη και εθνικά προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ή όταν την ψήφισαν στη Βουλή, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν τους αστυνομικούς για να κάνουν… προληπτικές συλλήψεις κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας όταν πήγαινα να μιλήσουν και φοβότγαν τις αποδοκιμασίες λόγω του Σκοπιανού, τώρα βρίζουν την αστυνομία. Με τις γνωστές ανοησίες που έγραψε η κ.Κασιμάτη ή είπε ο κ.Μπαλάφας για τα… τέτοια της Πάολα.

Η τεράστια υποκρισία τους αποδεικνύεται από ένα ακόμη γεγονός που έχει μάλιστα σχέση με την περιοχή μας. Την ίδια στιγμή που φωνάζουν το “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, ο Πρόεδρος τους και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην πρόσφατη επίσκεψη του στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη, έφερε μαζί του από την Αθήνα πάνω από 15 αστυνομικούς για τον προστατεύουν. Ο… λαοπρόβλητος ηγέτης, που τόσο πολύ τον… αγαπάει ο λαός και τον… αποθεώνει, έφερε από την προσωπική του ασφάλεια πάνω από 15 άτομα. Φυσικά δεν ήταν μόνο αυτοί. Υπήρχαν και οι τοπικοί αστυνομικοί που είχαν κινητοποιηθεί και ήταν σε επιφυλακή, υπήρχαν κλιμάκια της ΕΥΠ που σε τέτοιες περιπτώσεις επίσης βρίσκονται δίπλα σε πολιτικούς, οπότε είναι δεδομένο ότι περισσότερα από 30 άτομα είχαν… επιστρατευτεί για να ελέγχουν την κατάσταση κατά την επίσκεψή του… λαοπρόβλητου και αγαπητού στον κόσμο Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Οι συνδικαλιστές των αστυνομικών και γενικότερα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προστασία τους φταίνε, που αντί να κάνουν μηνύσεις στην κ.Κασιμάτη, θα έπρεπε αρχικά οι συνάδελφοί τους οι οποίοι έχουν επωμιστεί την φύλαξη τους να παραιτηθούν αμέσως προσβεβλημένοι και να μην μείνει κανένας αστυνομικός να φυλάει τόσο τους δύο συγκεκριμένους βουλευτές αλλά και όποιον άλλον λέει παρόμιες ανοησίες. Αφού τους θεωρούν… γουρούνια, δολοφόνους, να τους παρατήσουν στην… αγπαπη του λαού. Κι αν αυτό υπηρεσιακά δεν μπορεί να γίνει, γιατί ίσως να θεωρηθεί άρνηση υπηρεσίας ή οτιδήποτε άλλο και υπάρχει κίνδυνος να κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον τους, να βγουν και να καταγγείλουν στον κόσμο την φυσική ή την πολιτική ηγεσία. Αυτό να κάνουν λοιπόν, γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4 χρόνια της δικής τους Κυβέρνησης… ξεπούλησαν τα πάντα στους ξένους και έγιναν τα πιο πειθήνια όργανά τους ψηφλίζοντας τα πάντα, τώρα προσπαθούν να θυμηθούν το… αντιστασιακό τους πρόσωπο με βλακείες όπως αυτές της Κασιμάτη και του Μπαλάφα.

Ένα σχόλιο

  1. Εξαιρετικοί κύριοι οι Ζαίοι…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*