Μπορίσοφ υπέρ Τουρκίας: “Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της”!!! – Άντε στο… Μπάνσκο τώρα Έλληνες

Μπορίσοφ υπέρ Τουρκίας: “Η Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της”!!! – Άντε στο… Μπάνσκο τώρα Έλληνες

-Η Τουρκία παίζει σημαντικό ρόλο στην περιοχή

Με φιλοτουρκικές δηλώσεις ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ αποτέλεσε την… παραφωνία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών και τονίζοντας ότι η Ε΅λλάδα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνη της.

Μια και πλησιάζουν οι γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, άντε Εβρίτες, Θρακιώτες και Έλληνες γενικότερα στο Μπάνσκο, να ενισχύσετε και άλλο την οικονομία του Μπορίσοφ και των Βουλγάρων, για να συνεχίσει να παίρνει το μέρος της Τουρκίας.

«Είπα στους Έλληνες συνεργάτες μου να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους μόνοι τους. Επειδή τους στηρίζουμε με όλους τους τρόπους όμως τώρα η Τουρκία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή», η απίστευτη δήλωση του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ άσκησε σκληρή κριτική από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών, για την απόφαση λεκτικής καταδίκης που έλαβαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες για την συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης.

«Όλοι οι ηγέτες μίλησαν πολύ, πολύ πιο ήπια για την Τουρκία χθες βράδυ. Όλοι παρατηρούν ότι η συμφωνία (για τους πρόσφυγες) θα έπρεπε να συνεχιστεί, όλοι παρατηρούν ότι η Τουρκία έχει μια πολύ σημαντική γεωστρατηγική θέση» δήλωσε ο Μπόικο Μπορίσοφ προσερχόμενος για τη δεύτερη ημέρα των εργασιών στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής.

Όπως πρόσθεσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός: «Ουδείς μιλάει πλέον για κυρώσεις στις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία, αλλά το αντίθετο, επειδή όταν επιβάλλονται κυρώσεις η Τουρκία δεν σταματά αλλά στρέφεται στη Ρωσία για να εξοπλιστεί».

O Μπόικο Μπορίσοφ συνέχισε, λέγοντας πως η ελληνική κυβέρνηση την άποψή του ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να περιμένει βοήθεια από τους Ευρωπαίους. «Είπα στους Έλληνες συνεργάτες μου να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους μόνοι τους. Επειδή τους στηρίζουμε με όλους τους τρόπους όμως τώρα η Τουρκία παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή» συμπλήρωσε η Μπόικο Μπορίσοφ.

Τι απάντησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός

Σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το σχόλιο του Βούλγαρου Πρωθυπουργού ανέφερε ότι ήταν μία γενικότερη τοποθέτηση και δεν αφορούσε τα συγκεκριμένα θέματα τουρκικών προκλήσεων όπως τέθηκαν από την ελληνική πλευρά.

Πηγή: topontiki.gr

 

2 Σχόλια

  1. Πεστα επιτέλους κύριε πιτιακουδη.Μπανσκο λοιπόν και κεσσανη,κωνσταντινουπολη.

  2. Τούρκοι, Αλβανοί, Βούλγαροι και Γερμανοί: Ιστορικοί εχθροί της Ελλάδος.
    Αλλά, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι εντός: Οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” πολίτες και πολιτικοί, που προδίδουμε καθημερινά την πίστη και την πατρίδα μας.
    Συγχαρητήρια για τον τίτλο του άρθρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*