Μπαλάφας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»!!!

Μπαλάφας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»!!!

Είναι δυνατόν ο λαός να ψηφίζει αυτά τα… σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ, που κυβέρνησαν μάλιστα την χώρα; Το… τερμάτισε χθες ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιάννης Μπαλάφας, μετά τη συνάδερφο του Νίνα Κασιμάτη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την απαράδεκτη έκφραση “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” που χρησιμοποίησε και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και μηνύσεις από τους αστυνομικούς, επικαλέστηκε ένα ακόμη… σύνθημα με την ίδια απαράδεκτη έκφραση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας… ξερούς τους δημοσιογράφους που τον άκουγαν!

Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ.Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο, αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο -την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέφυγε στη συνέχεια σε… αστείες δικαιολογίες και στιχάκια όπως «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη, μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», αφήνοντας… άγαλμα τους δημοσιογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΛΑΦΑ

Τι απαντά στον Γιάννη Μπαλάφα η Νέα Δημοκρατία

«Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη» σχολιάζουν κύκλοι της ΝΔ.

Ν.Δ: Προσβολή για την Αστυνομία και την Δημοκρατία το σχόλιο Κασιμάτη

Σκληρή ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή το υβριστικό σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη σε προφίλ διαδικτυακού της φίλου στο facebook, στο οποίο έγραψε «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι».

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ.Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η Πειραιώς την ανακοίνωσή της.