Τουριστική συνεργασία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας ΑΜ-Θ συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Τσώνης στην Βουλγαρία

Τουριστική συνεργασία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας ΑΜ-Θ συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Τσώνης στην Βουλγαρία

Στο Burgas της Βουλγαρίας βρέθηκε για συναντήσεις και σύσφιξη των Ελληνοβουλγαρικών σχέσεων ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Αν Μακεδονίας και Θράκης Θανάσης Τσώνης.

Στο σημαντικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας, συνομίλησε για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών και είχε  επαφές με τους Radostina Ivanova – Δικηγόρος, καθηγήτρια Δικαίου, Επίτιμος πρόξενος Αυστρίας, Galia Hristosova – Πρύτανης Πανεπιστημίου Μπουργκάς.

Συζήτησε ακόμα με τον Ivailo Ivanov – Διευθυντή Εταιρείας Λιμενικής Υποδομής Μπουργκάς, Milen Nikolov – Διευθυντή Μουσείου Μπουργκάς, Viktor Grigorov – Διευθυντή σχολής Ιβάν Βάζοφ, Radovesta Stewart – Διευθύντρια Τουρισμού Μπουργκάς.

Τέλος είχε συνεργασία με την Diana Savateva – Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μπουργκάς.

Όλοι τους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία και οι εντυπώσεις που αποκόμισε η ελληνική αποστολή ήταν οι καλύτερες. Σύντομα θα ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών με τον Φεβρουάριο να είναι ο πιθανότερος μήνας της νέας επίσκεψης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*