Διδυμότειχο: Αυτοκίνητο έκοψε στη μέση κολόνα της ΔΕΗ – Διακοπή ρεύματος στην περιοχή

Διδυμότειχο: Αυτοκίνητο έκοψε στη μέση κολόνα της ΔΕΗ – Διακοπή ρεύματος στην περιοχή

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 7 το βράδυ στην περιοχή του Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Μεταξάδων, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ και την έκοψε στη μέση, μεταξύ των χωριών Γιατράδες και Σαύρα.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά το αυτοκίνητο  υπέστη υλικές ζημιές, ενώ από την κομμένη κολόνα προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στην περιοχή και συγκεκριμένα στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μεταξάδων. για μια περίπου ώρα. Συνεργεία της ΔΕΗ που έφτασαν στο σημείο αποκατέστησαν την βλάβη και το πρόβλημα ξεπεράστηκε τελικά.

Άλλο ένα τροχαίο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και αυτό, σημειώθηκε στο χωριό Ευγενικό του Διδυμοτείχου. Η κατάσταση τους δρόμους είναι προβληματική, επειδή στην περιοχή επικρατεί ομίχλη και γι’ αυτό όσοι οδηγούν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Λίγο νωρίτερα όπως έγραψε το Evros-news.gr, μεταξύ Αμορίου-Ψαθάδων, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ορεστιάδα, συγκρούστηκε με 3 αγριογούρουνα στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί αλλά μόνο υλικές ζημιές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*