“Άγγιξε” τον τελικό του “The Voice” απόψε ο Εβρίτης Αναστάσιος Τσολακίδης, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

“Άγγιξε” τον τελικό του “The Voice” απόψε ο Εβρίτης Αναστάσιος Τσολακίδης, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

“Άγγιξε” τον τελικό του “The Voice” απόψε ο Εβρίτης Αναστάσιος Τσολακίδης από το Διδυμότειχο στον δεύτερο ημιτελικό του talent show του ΣΚΑΪ, αλλά έμεινε τελικά εκτός, αφού δεν ήταν μεταξύ των 4 από τους 9 που διαγωνίστηκαν, οι οποίοι πήραν τελικά το “εισιτήριο”.

Ο εντυπωσιακός στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του νεαρός συμπατριώτης μας, νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Αθήνας που κατάγεται και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο, χρειαζόταν την… τηλεφωνική στήριξη για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Αν και ερμήνευσε εντυπωσιακά το “La Isla Bonita” της Madona στον δεύτερο ημιτελικό του “The Voice of Greece”, δεν θα είναι τελικά στον τελικό μεταξύ των συνολικά 8 που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Αν και στο Διδυμότειχο υπήρξε ξεσηκωμός από τους συντοπίτες του, οι οποίοι μάλιστα κυκλοφόρησαν και αφίσες στήριξης του και καλούσαν όλο τον κόσμο να τον ψηφίσει με τηλεφωνήματα ή μηνύματα, σε τέτοιες περιπτώσεις όπως καταλαβαίνετε, παίζει ρόλο και αν ο διαγωνιζόμενος κατάγεται από περιοχή με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό.

Σίγουρα όμως και ο ημιτελικός στον οποίο έφτασε μετά από εντυπωσιακλές παρουσίες, αρχικά ως μέλος της ομάδας της Έλενας Παπαρίζου και στη συνέχεια της Ελεονώρας Ζουγανέλη, δείχνουν πως το μέλλον ανήκει στον Αναστάσιο Τσολακίδη.

Μπράβο Τάσο. Οι συντοπίτες σου είναι περήφανοι για την προσπάθεια σου.