Αλεξανδρούπολη: Ριζική αποτρίχωση με το μοναδικό Laser Αλεξανδρίτη, στο Laser Care Clinic

Αλεξανδρούπολη: Ριζική αποτρίχωση με το μοναδικό Laser Αλεξανδρίτη, στο Laser Care Clinic

Αυτό που έλειπε από την Αλεξανδρούπολη, άνοιξε και σας περιμένει. To Laser Care Clinic στην Βενιζέλου 49, ένα πλήρες Ινστιτούτο Λέιζερ Αποτρίχωσης, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ένας φιλόξενος χώρος, με καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που σας προσφέρει την φροντίδα και τις λύσεις που πάντα αναζητούσατε και σε τιμές που …δεν σας καίνε. Με το μηχάνημα VeLux Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που το καθιστούν το ιδανικότερο λέιζερ για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μόνιμα και γρήγορα, απλά μην το σκέφτεστε.

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στο 2551035549 και… κλείστε το ραντεβού σας για μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία.

Το Laser Care Clinic που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη, σας δίνει τις ιδανικότερες λύσεις για:

  • Ριζική αποτρίχωση με lazer Αλεξανδρίτη
  • Αισθητική Χειρουργική
  • Ογκολογία Δέρματος

Λόγοι για να επιλέξετε την αποτρίχωση με VeLux Laser Alexandrite

-Χωρίς πόνο: Μην φοβάστε πως θα πονέσετε, διότι το συγκεκριμένο μηχάνημα, την ώρα που εστιάζει η δέσμη του λέιζερ στον θύλακα της τρίχας, ταυτόχρονα αποδεσμεύει παγωμένο αέρα με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεστε το παραμικρό, εκτός από ίσως ένα μικρό τσίμπημα σε κάποια σημεία.
-Ταχύτητα: Για τις τρίχες στο άνω χείλος –το ενοχλητικό μουστάκι – απαιτούνται μόλις 5 λεπτά, ενώ αντίστοιχα ο μέσος όρος συνεδρίας για τα πόδια είναι μισή ώρα με 45 λεπτά.


-Οριστική εξάλειψη: Προσφέρει ριζική αποτρίχωση σε αντίθεση με το IPL.
-Δεν δημιουργεί τραυματισμούς ή θυλακίτιδα. Ξεχάστε μολύνσεις ή ερεθισμούς με σπυράκια και φλεγμονή από τρίχες που γυρνάνε μέσα στο δέρμα, συχνό φαινόμενο της χρήσης ξυραφιού ή κεριού. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο.
-Ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή: Απαιτούνται 4-6 συνεδρίες για το συνολικό αποτέλεσμα, όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά από την αρχή.

Η ομορφιά όπως πρέπει να είναι!!!

Η αισθητική ιατρική αποτελεί μια ολοένα και περισσότερο δημοφιλή μέθοδο φροντίδας για την ομορφιά ανδρών και γυναικών εξασφαλίζοντας παράλληλα νεανική εμφάνιση. Αξίζει σίγουρα τον κόπο να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους μύθους και τις αλήθειες της αισθητικής ιατρικής καθώς και να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον πλέον ειδικό!

Ο Dr. Θανάσης Παπάς Πλαστικός Χειρουργός είναι ειδικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και με διδακτορική του διατριβή στο Κακόηθες Μελάνωμα του δέρματος.
Με τετραετή μετεκπαίδευση, αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St George’s του Λονδίνου, κέντρο τραύματος του Νοτιοδυτικού Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Μελανώματος και Αποκατάστασης μετά από απώλεια βάρους της χώρας. Ακολουθούν μετεκπαιδεύσεις στην Αισθητική Χειρουργική στην Akademikliniken της Στοκχόλμης, μια από τις κορυφαίες Κλινικές παγκοσμίως, και κατόπιν στο Coupure Centre of Plastic Surgery του Βελγίου, υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας, ενώ παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Γι’ αυτό μην το σκέφτεστε

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ

2551 035549

και δώστε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει

Laser Care Clinic

Βενιζέλου 49 Αλεξανδρούπολη