Διδυμότειχο: Ξεκίνησαν απόψε στον Χριστουγεννιάτικο πολυχώρο οι εκδηλώσεις “Βήματα του Άι Βασίλη” – Το πρόγραμμα

Διδυμότειχο: Ξεκίνησαν απόψε στον Χριστουγεννιάτικο πολυχώρο οι εκδηλώσεις “Βήματα του Άι Βασίλη” – Το πρόγραμμα

Άνοιξε απόψε Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο Διδυμότειχο τις πύλες του ο πολυχώρος που θα δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες επισκέπτες να “περπατήσουν στα “Βήματα του Άι Βασίλη”, μέσα από ένα σύνολο εκδηλώσεων και δράσεων, από τοπικούς συλλόγους και φορείς.

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων βρίσκεται στον πεζόδρομο απέναντι από το Δημαρχείο Διδυμοτείχου στην οδό Βενιζέλου (πρώην κατάστημα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών) και θα λειτουργήσει τις ακόλουθες περιόδους:

Περίοδος 1η: 20-24 Δεκεμβρίου από 18:00μμ
Περίοδος 2η: 27-30 Δεκεμβρίου από 18:00μμ


Στον εξωτερικό χώρο στις περιόδους του προγράμματος απο 18:00μμ εώς 21:00, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να ζωγραφίζουν, να στέλνουν γράμματα  στον Αη – Βασίλη, να επισκέπτονται  στο σπίτι του, να ακούνε παραμύθια, να κάνουν  face painting και να διασκεδάζουν με το τρενάκι που λειτουργεί ανάμεσα στα σπιτάκια.
Το πρόγραμμα του εσωτερικού χώρου περιλαμβάνει δεκάδες δραστηριότητες απο συλλόγους και φορείς. Το πλήρες πρόγραμμα επισυνάπτεται.
Παράλληλα, ένα από τα δημοφιλέστερα τοπικά έθιμα “Η Φωτιά της Αγάπης”, θα πραγματοποιηθεί στο Κουφόβουνο στις 26 Δεκεμβρίου στις 18:00μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*