Ο συντοπίτης μας τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, τίμησε την παρουσία της Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”

Ο συντοπίτης μας τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, τίμησε την παρουσία της Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”

Ο συντοπίτης μας κορυφαίος τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, που συνεχίζει να παρουσιάζει και φέτος με τεράστια επιτυχία τον “Τροχό της Τύχης” στο STAR, τίμησε σήμερα την παρουσία της Αλεξανδρούπολης στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” της Αθήνας.

Ο πολύ αγαπητός σε όλους τους Έλληνες και φυσικά στους συμπατριώτες του Πέτρος, παρά το πολύ φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα με αλλεπάλληλα τηλεοπτικά γυρίσματα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων του δήμου Αλεξανδρούπολης. Μαζί με την σύζυγο του βρέθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων όπου σήμερα αλλά και αύριο πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Fly me to the Moon – Sounds Greek to me», εκδηλώσεις που αφορούν την πρωτεύουσα του νομού Έβρου.

Φωτογραφήθηκε με τα μέλη των δύο πολιτιστικών συλλόγων που μετέχουν, της “Αγίας Σοφίας Φερών” και των Ποντίων Νίψας, δοκίμασε τις εβρίτικες πίτες, τον καβουρμά και τα τυριά και σιγοτραγουδούσε τα θρακιώτικα τραγούδια όταν εμφανίστηκε το χορευτικό από τις Φέρες.

Παρέμεινε για αρκετή ώρα στην αίθουσα 3 του “Ελ.Βενιζέλος” και λίγο πριν φύγει η Κρύστα Μπαμπούρα που έχει την επιμέλεια της εκδήλωσης εκ μέρους της ΤΙΕΔΑ του δήμου Αλεξανδρούπολης, τον ευχαρίστησε για την ανταπόκριση του. Μάλιστα τον… παρέσυρε και σε έναν συγκαθιστό, τον οποίο ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν αρνήθηκε όπως βλέπετε και στο βίντεο.

Gepostet von Akis Karagatsidis am Montag, 23. Dezember 2019

-Χιλιάδες επιβάτες… γνωρίζουν την Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” σήμερα και αύριο (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Να επισημάνουμε εδώ, ότι εκτός της κ.Μπαμπούρα που είναι η “ψυχή” όλης αυτής της πολύ σημαντικής αυτής προσπάθειας για την επικοινωνιακή προβολή του δήμου Αλεξανδρούπολης σε χιλιάδες επιβάτες και επισκέπτες του διεθνούς αερολιμένα της Αθήνας, σημαντική είναι η συμβολή των δύο συλλόγων του δήμου. Της “Αγίας Σοφίας” Φερών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Μαρίνο  Δέδογλου και τον Αντιπρόεδρο της και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Αριστείδη Χρυσόπουλο και του Συλλόγου Ποντίων Νίψας με τον Πρόεδρο Ματθαίο Αντωνιάδη. Φυσικά με όλα τα μέλη των χορευτικών και τους υπόλοιπους, οι οποίοι όπως διαπιστώσαμε σήμερα που βρεθήκαμε εκεί, δίνουν και την ψυχή τους για να διαφημίσουν την περιοχή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*