Αλεξανδρούπολη: Φαντασμαγορικό και μαγευτικό θέαμα με τα φαναράκια ευχών που γέμισαν τον ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Αλεξανδρούπολη: Φαντασμαγορικό και μαγευτικό θέαμα με τα φαναράκια ευχών που γέμισαν τον ουρανό (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα και μαγευτικές εικόνες γέμισαν χθες βράδυ για πρώτη φορά τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης, με εκατοντάδες φωτισμένα φαναράκια να τον φωτίζουν.

«ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»

Οι ευχές ταξίδεψαν ψηλά στον Χριστουγεννιάτικο ουρανό , λένε πως τέτοιες μέρες είναι ανοιχτός και όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να το ευχηθείς με την καρδιά σου… ?❣

Gepostet von Το Πάρκο των Χριστουγέννων am Montag, 23. Dezember 2019

Στο πάγκο Ανεξαρτησίας όπου λειτουργεί το Πάρκο των Χριστουγέννων από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι άναψαν τα ειδικά φαναράκια και τα άφησαν να πετάξουν στον ουρανό, κάνοντας μια ευχή στο πλαίσιο της δράσης “Κάνε μια ευχή”.

Οι ευχές ταξίδεψαν ψηλά στον Χριστουγεννιάτικο ουρανό της πόλης, αφού όπως λένε τέτοιες μέρες είναι ανοιχτός και όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να το ευχηθείς με την καρδιά σου.

Κάθε φαναράκι αποτελούσε και μια ξεχωριστή ευχή και ήταν μια συμβολική πράξη αγάπης, αφού τα έσοδα από την πώληση τους θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Όσον αφορά τα υπολείμματα των φαναριών, όπως τονίστηκε αυτά είναι βιοδιασπώμενα και δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά παρ’ όλα αυτά όσα έπεσαν στη θάλασσα, οι άνθρωποι της Action Team θα φροντίσουν να τα περισυλλέξουν.