Κάλαντα απ’ τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης και πολλούς άλλους στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο

Κάλαντα απ’ τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης και πολλούς άλλους στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο

Από τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης και πολλούς ακόμα, άκουσε τα κάλαντα και δέχθηκε ευχές (και για την σημερινή ονομαστική του εορτή) χθες ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Αρχικά επισκέφθηκε τον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» στην Κομοτηνή, με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων.

Ο κ. Μέτιος, ο οποίος συνοδευόταν από την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Ζωή Κοσμίδου, μοίρασε δώρα στα παιδιά και αντάλλαξε ευχές με τις νηπιαγωγούς και το υπόλοιπο προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού.

Νωρίτερα, στην έδρα της Περιφέρειας, ο κ. Μέτιος δέχθηκε ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής, από μέλη του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης, από τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κομοτηνής, από ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Πρόσβαση» καθώς και μέλη της ΚΝΕ.

Εξάλλου, την έδρα της Περιφέρειας επισκέφθηκαν για κάλαντα και ευχές η ορχήστρα της ΧΧI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Κομοτηνής, ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Στέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και μικροί μαθητές από το Νηπιαγωγείο «Λιλιπούπολη».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*