Ο πολυβραβευμένος Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ έγινε ανάρπαστος στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”, στην εκδήλωση προβολής του δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο πολυβραβευμένος Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ έγινε ανάρπαστος στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος”, στην εκδήλωση προβολής του δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο πολυβραβευμένος Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ, έγινε ανάρπαστος το προηγούμενο διήμερο 23 και 24 Δεκεμβρίου, από χιλιάδες επιβάτες του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στην εκδήλωση προβολής του δήμου Αλεξανδρούπολης “Fly me to the moon”.

Ο αυθεντικός, παραδοσιακός θρακιώτικος Καβουρμάς της Κρεαταγοράς ΔΕΛΙΝΤΖΗ από το Διδυμότειχο, που έχει κατακτήσει βραβείο ρεκόρ Γκίνες αλλά και Χρυσό Βραβείο Ποιότητας στην κορυφαία έκθεση MEAT&GRILL DAYS 2018, ήταν ένα από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας, που την εκπροσώπησαν στην απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση επικοινωνιακής και τουριστικής προβολής του δήμου Αλεξανδρούπολης. Τον γεύτηκαν χιλιάδες επιβάτες και επισκέπτες, οι οποίοι πέρασαν από την αίθουσα αναχωρήσεων 3 του αεροδρομίου και μαζί με τα χορευτικά συγκροτήματα, το θρακιώτικο της “Αγίας Σοφίας” Φερών και το ποντιακό της Νίψας, δοκίμασαν και τις τοπικές γεύσεις.

Οι πιατέλες με τον Καβουρμά ΔΕΛΙΝΤΖΗ άδειαζαν… εν ριπή οφθαλμού και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ξένοι επιβάτες των αεροπορικών πτήσεων που αναχωρούσαν παραμονές Χριστουγέννων από το αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” της Αθήνας, ζητούσαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο έδεσμα. Από τι αποτελείται και που μπορούν να το προμηθευτούν. Η Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗ που ήταν μια από τις επιχειρήσεις που στήριξαν το συγκεκριμένο project, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι έκλεψε τις εντυπώσεις και πάλι, αποδεικνύοντας ότι ήταν πολύ σωστή και πετυχημένη η κίνηση του Χρήστου Δελιντζή να ανταποκριθεί στην πρόσκληση για συμμετοχή στην σημαντική αυτή εκδήλωση.

Τον πολυβραβευμένο θρακιώτικο Καβουρμά, όπως και τα άλλα προϊόντα, μπορείτε να τα βρείτε στην

Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο

 Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο

Τηλ. 25530 26600