Video: Ο Εβρίτης παρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης, χορεύει θρακιώτικα με συμπατριώτες του

Video: Ο Εβρίτης παρουσιαστής του “Τροχού της Τύχης” Πέτρος Πολυχρονίδης, χορεύει θρακιώτικα με συμπατριώτες του

Ο Εβρίτης τηλεπαρουσιαστής, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Πολυχρονίδης, που παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία χρόνια τώρα το τηλεπαιχνίδι “Τροχό της Τύχης” στο STAR, δηλώνει πάντα περήφανος για την καταγωγή του.

Με καταγωγή από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, ο απλός, καταδεκτικός και πάνω απ’ όλα προσιτός σε όλους Πέτρος Πολυχρονίδης, δεν κρύβει ότι κατάγεται από τον Έβρο, συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις, όταν φυσικά το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ επίσης δεν κρύβει και την αγάπη του για τους θρακιώτικους χορούς και τα τραγούδια. Τα χορεύει άλλωστε από μικρό παιδί και όποτε βρει την ευκαιρία.

Αυτό έκανε και την περασμένη Δευτέρα, όταν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος”, όπου πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδήλωση για την τουριστική προβολή του δήμου Αλεξανδρούπολης “Fly me to the moon”, σε συνεργασία με την διοίκηση του διεθνούς αερολιμένα.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Πέτρος δεν… άντεξε και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Κρύστας Μπαμπούρα, η οποία ήταν επικεφαλής όλης αυτής της προσπάθειας του δήμου Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα, μπήκε… στον χορό και συγκεκριμένα σε έναν γνήσιο συγκαθιστό της Θράκης, υπό την συνοδεία της γκάιντας και χόρεψε με την ψυχή του.

Το βίντεο του Άκη Καραγατσίδη αποτύπωσε τον θρακιώτικο χορό του γνωστού και πετυχημένου Εβρίτη τηλεπαρουσιαστή.

Gepostet von Akis Karagatsidis am Montag, 23. Dezember 2019