Αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη ετοιμάζει η Σαμοθρακίτισσα συνθέτης Ζωή Τηγανούρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη ετοιμάζει η Σαμοθρακίτισσα συνθέτης Ζωή Τηγανούρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφιέρωμα στον τεράστιο και μοναδικό Στέλιο Καζαντζίδη, το οποίο μάλιστα θα παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζει η Σαμοθρακίτισσα συνθέτης και βιρτουόζος του ακορντεόν, η αγαπημένη Ζωή Τηγανούρια.

Το αποκάλυψε μιλώντας χθες το πρωί στο OPEN TV και την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 7”  με τους ‘Ακη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο, όπου παρουσίασε το εκπληκτικό τραγούδι της “Γενοκτονία” σε μουσική δική της και στίχους του Αλεξανδρουπολίτη Πασχάλη Μπούρα, το οποίο ερμηνεύουν μοναδικά οι αδερφοί Τσαχουρίδη.

Όπως είπε η κ.Τηγαούρια: “Ετοιμάζω, με την αγκαλιά της κυρίας Βάσως Καζαντζίδη, ένα αφιέρωμα στην ουράνια φωνή του λαού και του αιώνα, τον Στέλιο Καζαντζίδη. Στην Αθήνα θα έχω γκεστ τον Γιάννη Τσαρσιταλίδη ενώ σε παραστάσεις που θα εξαπλώσω σε όλη την Ελλάδα, μαζί μας θα είναι και ο Λεωνίδας Βελής, από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του Στέλιου Καζαντζίδη. Είναι ένα πρότζεκτ που το ετοιμάζω εδώ και έναν χρόνο περίπου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ OPEN TV

Καλά Χριστούγεννα με απόσπασμα από τη σημερινή εμφάνιση μου στην OPEN TV στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος 7 Όπου παρουσίασαμε τη «γενοκτονία» με τους 'Ακης Παυλόπουλος Dora Koutrokoi και Γιαννης Σαραντακος ΠΑΛΙΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (MEMORIES OF OLD SAMOTHRAKI) Paschalis Bouras Σαμοθράκη Έλενα Καρρά (Eleni Karakitsou) Σαμοθράκης ΕνημέρωσηΣαμοθράκης ΕνημέρωσηGeneralis Stelios Panagiotis Tiganourias Zoe Tiganouria

Gepostet von Zoe Music Ltd am Mittwoch, 25. Dezember 2019