Το εντυπωσιακό “Σαν Παραμύθι” του Σουφλίου… ξετρέλανε δυο πρώην Αντιδημάρχους της Αλεξανδρούπολης

Το εντυπωσιακό “Σαν Παραμύθι” του Σουφλίου… ξετρέλανε δυο πρώην Αντιδημάρχους της Αλεξανδρούπολης

Οι εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Σουφλίου “Σαν Παραμύθι” που διοργανώνονται και φέτος  στον εκπληκτικό χώρο του βιομηχανικού συγκροτήματος Τζίβρε, έχουν δικαιολογημένα… κλέψει τις εντυπώσεις.

Σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται, τις επισκέφθηκαν χιλιάδες Εβτίτες, Θρακιώτες και όχι μόνο και δεν έκρυψαν τον θαυμασμό τους για την εθελοντική δουλειά που έκαναν οι σύλλογοι του Σουφλίου με μπροστάρη τον Σύλλογο Εθελοντών και Νεολαίας Περιοχής Σουφλίου ΚινήΣου, οι οποίοι με την συμπαράσταση του δήμου, κατάφεραν άλλη μια χρονιά και παρουσίασαν κάτι μοναδικό στην περιοχή μας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σχεδόν… εκστασιασμένοι με τον “Σαν Παραμύθι” του Σουφλίου, έδειξαν δυο πρώην Αντιδήμαρχοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξανδρούπολης της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη. Μάλιστα με αναρτήσεις στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook, το επεσήμαναν αυτό. Κι αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία, γιατί οι ίδιοι, απ’ ότι μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, δεν ανέφεραν το παραμικρό για εκδηλώσεις ή δράσεις που έγιναν στην πόλη της οποίας είναι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, άσχετα αν κάποια πράγματα εκεί, όπως ο φωτισμός του Δημαρχείου με το 3D Projection Mapping Show και τα φαναράκια των ευχών πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά και ήταν επίσης πολύ εντυπωσιακά.

Πρώτος ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Κουκουράβας, μαζί με τις φωτογραφίες από την επίσκεψη του στον χώρο, έγραψε χαρακτηριστικά:

Τον ακολούθησε και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, επίσης της παράταξης Λαμπάκη, ο Γιάννης Βαταμίδης, που και αυτός έδειξε το ίδιο ενθουσιασμένος από την επίσκεψη του.