Οι νέοι διοικητές Νοσοκομείων, μετά την αντικατάσταση 13 – Τι έγινε στα νοσοκομεία του Έβρου

Οι νέοι διοικητές Νοσοκομείων, μετά την αντικατάσταση 13 – Τι έγινε στα νοσοκομεία του Έβρου

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα λίστα με διορισμούς διοικητών Νοσοκομείων και αναπληρωτών διοικητών, έπειτα από την αντικατάσταση 13 ατόμων, λόγω παραιτήσεων και αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 διοικητών Νοσοκομείων και αναπληρωτών που είχαν επιλεγεί αρχικά και τοποθετήθηκαν νέοι στη θέση τους. Επίσης, ανακλήθηκε η εντολή διορισμού 7 διοικητών Νοσοκομείων και αναπληρωτών, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν. Έπειτα από τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί εξαιτίας της πρώτης λίστας με τους διορισμούς- σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου- ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει επαναξιολόγηση και έτσι προέκυψε η νέα λίστα, μετά τις ανακλήσεις και τις παραιτήσεις.

Όσον αφορά το νομό Έβρου,μ δεν υπήρξε καμιά αλλαγή και παρέμειναν ο Βαγγέλης Ρούφος ως Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ο Χρήστος Καπετανίδης ως Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Ακόμα όμως οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές τους δεν έχουν αναλάβει, αφού έχουν περάσει 7 μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ  και παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους οι διορισμένοι από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Μάλιστα η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό αλλωστε είχαν επιλεγεί, με πρώτο και καλύτερο τον απερχόμενο Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη.

Η νέα λίστα με τους 111 διοικητές και αναπληρωτές διοικητών νοσοκομείων περιλαμβάνει τους:

 

Ένα σχόλιο

  1. Ένας ακόμη Εβριτης συμπεριελήφθη επάξια και δίκαια στον κατάλογο των Διοικητών Νοσοκομείων. Πρόκειται για τον Κώστα Δεδελουδη από τούς Ασβεσταδες Διδυμοτείχου Ν. Έβρου, ο οποίος ετοποθετηθη ως Διοικητής στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Ν. Χαλκιδικής! Τού ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην άσκηση τών καθηκόντων του!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*