Σουφλί: Εντυπωσιακά όπως ξεκίνησε, λειτούργησε κλέβοντας τις εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το “Σαν Παραμύθι”

Σουφλί: Εντυπωσιακά όπως ξεκίνησε, λειτούργησε κλέβοντας τις εντυπώσεις, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το “Σαν Παραμύθι”

Εντυπωσιακά όπως ξεκίνησε πριν τα Χριστούγεννα, λειτούργησε όλες αυτές τις ημέρες κλέβοντας τις εντυπώσεις και συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες επισκεπτών,, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ το “Σαν Παραμύθι”.

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο  του Σουφλίου που φέτος για 6η χρονιά άνοιξε τις πύλες του από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες… ξετρέλανε με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του μικρούς αλλά και μεγάλους. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου “Κινή.Σου”, σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου, τους συλλόγους, “Εν Λευκώ”, “Θρακική εστία”, “ΝοιάΖΩμαι”, “Νήμα Ζωής”, “Ανέμη” και άλλους τοπικούς συλλόγους, στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε.

Στο χθεσινοβραδινό εντυπωσιακό κλείσιμο των εκδηλώσεων του “Σαν Παραμύθι”, πέρα από τους χιλιάδες επισκέπτες που το απόλαυσαν για τελευταία ημέρα, βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, φυσικά ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Δελησταμάτης και ο Θανάσης Μπέλλας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου.

Όλοι τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα Χριστούγεννα του 2020, σε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και όμορφο “Σαν Παραμύθι”, που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή των εορταστικών εκδηλώσεων όχι μόνο στον Έβρο αλλά και ολόκληρη την Θράκη.