Φέρες: Ξεκίνησε να ψήνεται η μεγαλύτερη σούβλα, με μοσχάρι 300 κιλών – Αύριο το γλέντι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με ένα μοσχάρι 300 κιλών, ξεκίνησε ήδη εδώ και ώρες να ψήνεται στις Φέρες και αύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, μετά από 24 ώρες, το γνήσιο, βιολογικό, πεντανόστιμο κρέας του θα είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

Gepostet von Kostas Alexandris am Samstag, 28. Dezember 2019

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης, σε αγαστή συνεργασία με τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Σύλλογο της περιοχής, επανέφεραν ένα πρωτότυπο και δημοφιλές δρώμενο των Φερών, το οποίο είχε εγκαταλειφθεί το 2018.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αντιδημαρχία Φερών σε συνεργασία με αγρότες, κτηνοτρόφους και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, θα προσφέρουν σε όλους, ένα χαρούμενο εορταστικό γλέντι με πεντανόστιμες γεύσεις από τοπικά προϊόντα αρίστης ποιότητας.

Ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αλεξανδρής, μαζί με τους κτηνοτρόφους της περιοχής, παρακολουθούν με ικανοποίηση την μεγαλύτερη σούβλα με το μοσχάρι των 300 κιλών να γυρίζει και να ετοιμάζεται το κρέας για την αυριανή κατανάλωση.

Καλούν μάλιστα όλο τον κόσμο να δώσει το παρόν στις Φέρες και να απολαύσει όχι μόνο το πεντανόστιμο μοσχαρίσιο κρέας, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα της περιοχής, σε ένα εορταστικό γλέντι.

Το σημείο που ψήνεται η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς, επισκέφθηκε πριν από λίγο και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και συνεχάρη τους κτηνοτρόφους και αγρότες των Φερών και όλης της περιοχής για την πρωτοβουλία, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρη Κολγιώνη, για την επιστροφή της συγκεκριμένης εκδήλωσης που προβάλλει τα ντόπια κρέατα της περιοχής.

Μάλιστα ο Σύλλογος Γυναικών Μοναστηρακίου σε συνεργασία με τον δήμο Αλεξανδρούπολης και την Κοινότητα Δορίσκου-Μοναστηρακίου, έχουν ήδη ετοιμάσει και τα κεράσματα για μετά το μοσχάρι.