Σαμοθράκη: Διαθέτει τον μισθό του για υποτροφία στη μνήμη του Γιώργου Χανού ο Φώτης Φωτεινός

Σαμοθράκη: Διαθέτει τον μισθό του για υποτροφία στη μνήμη του Γιώργου Χανού ο Φώτης Φωτεινός

Σε μια πολύ σημαντική και άξια συγχαρητηρίων κίνηση προχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης Φώτης Φωτεινός, η οποία ανακοινώθηκε κατά την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου έγινε γνωστό ότι ο κ.Φωτεινός παραιτείται από τον μισθό που λαμβάνει ως Πρόεδρος του οργάνου και τον διαθέτει για υποτροφία στη μνήμη του εκλιπόντος πρώην δημάρχου του νησιού Γιώργου Χανού, ο οποίος “έφυγε” από την ζωή πριν από μια εβδομάδα. Τα χρήματα θα δίνονται σε παιδιά από την Σαμοθράκη που φοιτούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δηλαδή στα Πανεπιστήμια και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φώτης Φωτεινός εξελέγη με την παράταξη του δημάρχου Νίκου Γαλατούμου και η ανακοίνωση της απόφασης του χειροκροτήθηκε από όλους.

 

Ένα σχόλιο

  1. Κυριακή Δημοσθένους

    Πραγματικά δεν ξαφνιαστηκα στην απόφαση του κ. Φωτεινου. Γιατί οι γνησιοι πατριώτες ξέρουν να προσφέρουν χωρίς αντάλλαγμα. Τα χειροκροτηματα και τα συγχαρητήρια νομίζω ότι δε τα χρειάζεται. Μιμητες χρειαζόμαστε. ΚΑΛΉ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΧΡΟΝΙΆ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*