Σαμοθράκη: Το “Αδαμάντιος Κοραής” συνεχίζει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση – Δεν συμμετείχε τελικά στον διαγωνισμό η SAOS Ferries

Σαμοθράκη: Το “Αδαμάντιος Κοραής” συνεχίζει στην ακτοπλοϊκή σύνδεση – Δεν συμμετείχε τελικά στον διαγωνισμό η SAOS Ferries

Το πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής” θα συνεχίσει να συνδέει ακτοπλοϊκά την Αλεξανδρούπολη με την Σαμοθράκη ως τις 30 Οκτωβρίου του 2020 τουλάχιστον, αφού η εταιρεία Zante Ferries σατην οποία ανήκει, είναι η μοναδική που κατέθεσε προσφορά και συμμετείχε στον διαγωνισμό για την συγκεκριμένη άγονη γραμμή. Η SAOS Ferries του Φώτη Μανούση δεν πήρε τελικά μέρος και έτσι μετά από 20 χρόνια αποτελεί πλέον παρελθόν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.

Πριν λίγο έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την γραμμή της Σαμοθράκης και υπήρξε όπως επισημάναμε μια μόνο συμμετοχή. Αυτή του πλοίου “Αδαμάντιος Κοραής” που από τον περασμένο Σεπτέμβριο συνδέει το νησί με την Αλεξανδρούπολη. Η SAOS FERRIES δεν μετείχε στον διαγωνισμό και από σήμερα και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020 το πλοίο της Zante Ferries θα εξυπηρετεί αποκλειστικά την Σαμοθράκη.

Μάλιστα την είδηση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο πλοικτήτης του πρώην ΣΑΟΣ ΙΙ και νυν “Σταυρός” Φώτης Μανούσης με ανάρτηση του, στην οποία με τίτλο: “Μια νέα αρχή για το νησί μας” επισημαίνει:

Ένα σχόλιο

  1. Τελικά ποια είναι αλήθεια και πια ψέμματα?
    Δεν κατατέθηκε προσφορά από ΣΑΟΣ?
    Μα τόσα site είχαν γράψει ότι μπήκε στο παιχνίδι….
    Δεν ισχύει τελικά? φούμαρα ήταν?
    Όπως και να έχει παραμένει το ΑΔ.Κοραής!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*