ΣΟΚ για Λαμπάκη: Ο σύμβουλος του Τ.Αρβανιτίδης ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ απόψε τον Προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη!!!

ΣΟΚ για Λαμπάκη: Ο σύμβουλος του Τ.Αρβανιτίδης ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ απόψε τον Προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη!!!

Σοκ για τον τέως δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη στην εκ νέου συζήτηση του Προϋπολογισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης πριν από λίγο, αφού πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Ο δημοτικός του σύμβουλος Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης κόντρα στην γραμμή της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” τον ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ, τασσόμενος υπέρ της σημερινής δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη!!!

Ήταν η δεύτερη… ψυχρολουσία για τον κ.Λαμπάκη, αφού είχε προηγηθεί πριν μια εβδομάδα, στις 22 Δεκεμβρίου, ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Σάββας Σεφεριάδης, που κόντρα στους υπόλοιπους, υπερψήφισε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού της δημοτικής αρχής. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο τέως δήμαρχος  δεν ελέγχει ούτε την παράταξη του και οι απέλπιδες προσπάθειες του να δημιουργήσει προβλήματα στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τους συνεργάτες του, γυρίζουν τελικά… μπούμερανγκ.

-Δήμος Αλεξανδρούπολης: Κόντρα στην παράταξη Λαμπάκη ο Σάββας Σεφεριάδης, ψήφισε την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού!!!

Όπως συνέβη πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο συζητήθηκε εκ νέου το θέμα του Προϋπολογισμού για το 2020, μετά την προσφυγή που έκανε ο ίδιος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, επικαλούμενος τυπικούς λόγους και συγκεκριμένα, ότι δεν τέθηκε σε ψηφοφορία η εναλλακτική του πρόταση για τον Προϋπολογισμό. Δικαιώθηκε και η Αποκεντρωμένη αποφάσισε την ακύρωση με απόφαση που ανακοινώθηκε μάλιστα την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τελικά έγινε απόψε νέα έκτακτη συνεδρίαση, όπου η πρόταση της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη για τον Προϋπολογισμό πέρασε πανηγυρικά με 21 ψήφους (η  ίδια έχει μόνο 10 συμβούλους). Μια από τις ψήφους προήλθε μάλιστα από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη και ήταν του Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδημ πρώην δημάρχου και Προέδρου της ΤΙΕΔΑ μέχρι τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, που διαφοροποιήθηκε ξεκάθαρα από την παράταξη του και έτσι… αποδοκίμασε τα όσα απαράδεκτα είπε νωρίτερα, για πολλοστή φορά, ο τέως δήμαρχος κατά της σημερινής δημοτικής αρχής. Όσον αφορά την εναλλακτική πρόταση Λαμπάκη, αυτή απορρίφθηκε πανηγυρικά, αφού πήρε μόλις 9 ψήφους, μια και την στήριξαν μόνο ο ίδιος και οι παρόντες δημοτικοί του σύμβουλοι.

Επιστροφή του Σάββα Δευτεραίου

μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Το σημαντικότερο απ’ όλα κατά την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ήταν η επιστροφή στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σάββα Δευτεραίου, μετά από αρκετό διάστημα κατά το οποίο απείχε γιατί αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έγινε δεκτός με ευχές και θερμά λόγια απ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους (ο Βαγγέλης Λαμπάκης έφυγε από τη θέση του και πήγε και τον αγκάλιασε), ενώ ο ίδιος τους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση στον ίδιο και την οικογένεια του όταν βρισκόταν για νοσηλεία στο ΠΓΝοοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Υποσχέθηκε πως δεν θα καπνίζει πλέον, κάτι που έκανε έντονα πριν την περιπέτεια που πέρασε.