Μήνυμα Στεφανή από Καστανιές: “Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων”

Μήνυμα Στεφανή από Καστανιές: “Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων”

Στον Έβρο και συγκεκριμένα στις Καστανιές και το Επιτηρητικό Φυλάκιο «1», βρήκε η αλλαγή του χρόνου τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, που έκανε Πρωτοχρονιά μαζί με τους στρατευμένους της περιοχής μας.

Ο κ.Στεφανής γιόρτασε με το προσωπικό της φρουράς στο Φυλάκιο 1 των Καστανεών, μια “ανάσα” από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους γείτονες μας αλλά και προς το εσωτερικό της χώρας μας, διαβεβαιώνοντας τους Έλληνες ότι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Φως, αισιοδοξία, επιτυχίες για την Πατρίδα. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την υπερηφάνεια, αυτοπεποίθηση και αταλάντευτη θέση μας για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων” ήταν οι λέξεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας που διανυκτέρευσε στους χώρους του Φυλακίου, ενώ τον συνόδευαν ο Διοικητής της XVI Μ/Κ ΜΠ Διδυμοτείχου  Υποστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης και ο Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Γρηγόριος  Μπουντλιάκης.

2 Σχόλια

  1. Για φωτό γελάκια και χειραψίες είσαστε μανούλες. Για να προστατέψετε τα σύνορά μας μόνο διακρίνω έναν δισταγμό και δεν τον εξηγείτε! Ξέρω, ξέρω, δεν είναι δισταγμός, είναι ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση!
    Διότι αγαπητοί πολιτευτές, αν η Ελλάδα ήταν θωρακισμένη δεν θα τολμούσε οποιοσδήποτε γείτονας να διανοηθεί να κάνει οποιαδήποτε παραβίαση. Να βάλω στην σύνθεση και την ατολμία σας;

  2. Βασίλη, στις φώτο με τους πολιτευτές βάζουν τα ΄΄στελέχη΄΄, στην καθημερινότητα ομως οι έφεδροι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*