Όλη η Σαμοθράκη μια παρέα, υποδέχθηκε στο “Μαγικό Χωριό του Άη Βασίλη” το 2020 (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Όλη η Σαμοθράκη μια παρέα, υποδέχθηκε στο “Μαγικό Χωριό του Άη Βασίλη” το 2020 (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Όλοι οι κάτοικοι της Σαμοθράκης μια παρέα, υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά συγκεντρωμένοι στο “Μαγικό Χωριό του Άη Βασίλη” αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, αφού είχαν… ζέστη στις καρδιές.

Για πρώτη φορά φέτος στο νησί, είχαμε την αλλαγή του χρόνου και τον ερχομό του 2020, σε μια εκδήλωση με την συμμετοχή του κόσμου, ανθρώπους κάθε ηλικίας, που στο αποκορύφωμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων οι οποίες διοργανώθηκαν την εορταστική περίοδο για πρώτη φορά στη Σαμοθράκη από τον δήμο, έστησαν ένα παραδοσιακό γλέντι.

Gepostet von Katerina Karamitsou Giannelou am Dienstag, 31. Dezember 2019

Η αρχή έγινε με τα κάλαντα των παιδιών, οι φωτιές έκαιγαν για να αντιμετωπιστεί το κρύο, ενώ οι σούβλες το κρασί, η μουσική και ο χορός δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Gepostet von Katerina Karamitsou Giannelou am Mittwoch, 1. Januar 2020

Παρόντες φυσικά σε αυτή την επιτυχημένη βραδιά ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος, η “ψυχή” των εκδηλώσεων του Μαγικού Χωριού Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολύς κόσμος. Χόρεψαν, ευχήθηκαν στον κόσμο Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2020 και υποσχέθηκαν στους κατοίκους ως νέα δημοτική αρχή, πως το “Μαγικό Χωριό του Αη Βασίλη” που άλλαξε την μίζερη και μουντή ατμόσφαιρα των προηγούμενων χρόνων, ήταν μόνο η αρχή.

Gepostet von Katerina Karamitsou Giannelou am Dienstag, 31. Dezember 2019

Η Σαμοθράκη πραγματικά σε αυτές τις γιορτές έδειξε πως αφήνει πίσω τις δύσκολες στιγμές και με την ίδια αισιοδοξία που υποδέχθηκε χθες βράδυ το 2020, θα πορευτεί στην διάρκεια του.