Μέτιος: Περιφερειάρχης όλων και… μεγάλη καρδιά, αφού “συγχώρεσε” τους επιχειρηματίες που στήριξαν φανατικά Τοψίδη

Μέτιος: Περιφερειάρχης όλων και… μεγάλη καρδιά, αφού “συγχώρεσε” τους επιχειρηματίες που στήριξαν φανατικά Τοψίδη

Περιφερειάρχης όλων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, χωρίς καμιά εξαίρεση ή αν θέλετε πολύ… μεγάλη καρδιά, αποδεικνύεται ο Χρήστος Μέτιος, όπως δείχνουν οι κινήσεις και ενέργειες του.

Ο επικεφαλής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, φαίνεται ότι επηρεάστηκε από το πνεύμα αγάπης και γαλήνης των εορταστικών ημερών που πέρασαν και γι’ αυτό “συγχώρεσε” ακόμα και τους επιχειρηματίες οι οποίοι στήριξαν φανατικά στις περασμένες Περιφερειακές εκλογές τον αντίπαλο του Χριστόδουλο Τοψίδη. Το απέδειξε άλλωστε οι κινήσεις και ενέργειες του.  Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν, ότι έκανε κινήσεις-ματ και κατάφερε να τους απομακρύνει οριστικά από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πως χάνει το ένα μετά το άλλο τα προεκλογικά… στηρίγματα του και γι’ αυτό βρίσκεται σε απόγνωση.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι να εκδίδει ανακοινώσεις για τουριστικά θέματα, οι οποίες μόνο… γέλιο προκαλούν, αφού προσπαθεί ανεπιτυχώς να “χτυπήσει” έναν από τους πιο δραστήριους Αντιπεριφερειάρχες, τον υπεύθυνο για τον Τουρισμό Θανάση Τσώνη. Ένα νεαρό αυτοδιοικητικό, ο οποίος στους λίγους μήνες της θητείας του, έχει “κερδίσει” τους πάντες με την εργατικότητα και δραστηριότητα του.

Ο Χρήστος Μέτιος βρέθηκε λοιπόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην καθιερωμένη κάθε χρόνο εκδήλωση της εταιρείας Dasteri Systems, αποδεχόμενος την πρόσκληση της οικογένειας Δαστερίδη. Συνοδευόταν μάλιστα από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, ενώ στην ίδια εκδήλωση ήταν και όλοι σχεδόν οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Αλεξανδρούπολης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με Αντιδημάρχους, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλως κ.Άνθιμος, οι βουλευτές Σταύρος Κελέτσης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καρτάλης, ο Διοικητής Τροχαίας Αθανάσιος Δαγκάλης και φυσικά ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, όπως και ο νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος.

Για όσους δεν θυμούνται, ο επικεφαλής της εταιρείας Νίκος Δαστερίδης και οι δυο γιοί του Βασίλης και Γιάννης, όχι μόνο στήριξαν φανατικά τον κ.Τοψίδη, αλλά έδωσαν το παρόν και στην πρώτη του συγκέντρωση στην Κομοτηνή. Παράλληλα, του παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας τους για να… γυρίσει το προεκλογικό του σποτ, ενώ συνέβαλλαν στην προσπάθεια του και με πολλούς ακόμα τρόπους. Όμως… απέτυχαν στην επιλογή τους, όπως και ο “εκλεκτός” τους, αλλά ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος έχει… μεγάλη καρδιά και φαίνεται πως συγχωρεί. Άλλωστε η Dasteri Systems είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες του Έβρου και της Θράκης, ανεξάρτητα από τον “θόρυβο” που είχε ξεσπάσει για τον διαγωνισμό οδοφωτισμού με LED του δήμου Αλεξανδρούπολης, τον οποίο κέρδισε και αρχικά ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο ως “φωτογραφικό”.

Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος όμως, δείχνει πως… κοιτάει μπροστά, λειτουργεί με τον θεσμικό του ρόλο αντιμετωπίζοντας τους πάντες το ίδιο. Στόχος του είναι η στήριξη όλων των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να βρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

 

 

 

Ένα σχόλιο

  1. να γινει κατι και με τα φωτα που δεν προλαβαν να μπουνε στην πολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*