Μιχάλης Stavento και Ήβη Αδάμου σε οικογενειακή βόλτα με την κορούλα τους

Μιχάλης Stavento και Ήβη Αδάμου σε οικογενειακή βόλτα με την κορούλα τους

Ο Μιχάλης Stavento και η Ήβη Αδάμου όταν βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη όπου περνούν αρκετό καιρό, κυκλοφορούν άνετα οι ίδιοι αλλά και με την κορούλα τους, χωρίς τον… κίνδυνο να τους φωτογραφίσουν παπαράτσι.

Στην Αθήνα όμως, όπου είναι υποχρεωμένοι να μοιράζουν το χρόνο τους ο καταξιωμένος Αλεξανδρουπολίτης συνθέτης και τραγουδιστής, αλλά και η Κύπρια σύζυγος του, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους κρατούν εκεί, κάθε βόλτα τους έξω απ’ το σπίτι κρύβει αυτό το ενδεχόμενο. Έτσι πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr τους εντόπισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, να ψωνίζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο τους.

Στην οικογενειακή τους βόλτα ήταν μαζί και η μικρή τους κόρη, Ανατολή-Νεφέλη. Τόσο ο Μιχάλης όσο και η Ήβη, δεν σταμάτησαν να παίζουν μαζί της και να την κρατούν στην αγκαλιά τους. Άλλωστε διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή τους, καθώς η μικρή ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Αυτό συμβαίνει βέβαια συνέχεια εδώ στην Αλεξανδρούπολη, αφού τόσο ο Μιχάλης Κουϊνέλης όσο και η Ήβη Αδάμου βγάζουν βόλτα την μικρή τους κόρη, αλλά τα πράγματα δεν είναι το ίδιο “επικίνδυνα” όσον αφορά την προσπάθεια των περιοδικών life style και όχι μόνο, να εξασφαλίσουν φωτογραφίες της καθημερινότητας τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*