Αλεξανδρούπολη: Η δημοτική αρχή Ζαμπούκη εξασφάλισε χώρο για στέγαση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Αλεξανδρούπολη: Η δημοτική αρχή Ζαμπούκη εξασφάλισε χώρο για στέγαση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Ένα πάγιο αίτημα των εκάστοτε παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξανδρούπολης, το οποίο πάντως δεν ικανοποίησαν τα 9 προηγούμενα χρόνια ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του, ικανοποιήθηκε από την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κατά την συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου 2019, βρέθηκε αίθουσα για να στεγάσει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Αλεξανδρούπολης. Αυτή είναι τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και μάλιστα ο χώρος είναι ιδανικός αφού διαθέτει αίθουσα συνεδριάσεων και ιδιαίτερους χώρους γραφείων και διαθέτει διοικητικό εξοπλισμό, φωτοτυπικό, φαξ, τηλεφωνική σύνδεση, κουζίνα και WC. Μπορεί λοιπόν ο κ.Λαμπάκης να μην είχε κάνει τίποτα για στέγαση της αντιπολίτευσης επί θητείας του, αλλά τώρα χάρη στην απόφαση του “διαδόχου” του Γιάννη Ζαμπούκη θα έχει έναν αξιοπρεπή και άνετο χώρο για να συνεδριάζει ο ίδιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι του, όπως και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ μάλιστα, ο δήμος Αλεξανδρούπολης θα καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα ρεύματος, νερού, κοινοχρήστων και αναλωσίμων:

“Εγκρίνει την αποδοχή παραχώρησης χρήσης ακινήτου από την ΠΕΔ, για
τη στέγαση των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα των
γραφείων της ΠΕΔ που βρίσκονται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, επί της οδού
Μπουμπουλίνας 14, στον 4ο όροφο.

Ο χώρος είναι διοικητικής χρήσης, με αίθουσα συνεδριάσεων και ιδιαίτερους χώρους γραφείων και διαθέτει διοικητικό εξοπλισμό, φωτοτυπικό, φαξ, τηλεφωνική σύνδεση, κουζίνα και WC.

Τα λειτουργικά έξοδα ρεύματος, νερού, κοινοχρήστων και αναλωσίμων θα καλύπτονται από το Δήμο”.

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ