Alexa.com: Πρώτο σε “επισκεψιμότητα” σάιτ το Evros-news.gr στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Alexa.com: Πρώτο σε “επισκεψιμότητα” σάιτ το Evros-news.gr στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Κάτι συμπτώσεις που υπάρχουν καμιά φορά. Την στιγμή που εξελίσσεται μια… λυσσαλέα, συντονισμένη επίθεση εναντίον του Evros-news.gr, το παγκόσμιας μέτρησης σάιτ Alexa.com, μας αναδεικνύει ΠΡΩΤΟΥΣ σε “επισκεψιμότητα” στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο σάιτ, το οποίο… μετράει τις “επισκεψιμότητες” όλων των ελληνικών και παγκόσμιων σάιτ, αυτή την στιγμή μπορεί οποιοσδήποτε μπει στο Alexa.com και στην κατηγορία Website Traffic Statistics και αφού γράψει το όνομα του Evros-news.gr ή οποιουδήποτε άλλου σάιτ από τον Έβρο, την Θράκη, την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και την Ελλάδα, να διαπιστώσει σε ποια κατάταξη είναι αυτό, με βάση τον κόσμο που το “επισκέπτεται” καθημερινά.

Εκεί λοιπόν θα διαπιστώσει ότι το Evros-news.gr είναι στην 1η θέση στο νομό Έβρου, την Θράκη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα στην κατάταξη 1.018. Ακολουθεί δεύτερο το evros24.gr επίσης του Έβρου, τρία της Ροδόπης, το Inkomotininews.gr, το xronos.gr paratiritis-news.gr, το kavalapost.gr της Καβάλας, το αθλητικό trhakisports.gr όλης της Θράκης, ενώ την 10άδα κλείνει το e-evros.gr επίσης του Έβρου. Στην κατάταξη αυτή συμπεριλάβαμε την συντριπτική πλειοψηφία των σάιτ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ενώ υπάρχουν κάποια ακόμα που είναι πολύ πιο πίσω όμως και δεν τα αναφέρουμε γιατί είναι πάνω από την θέση 20.000 στην πανελλήνια κατάταξη. Τελευταίο στην 37η θέση είναι το Faros-24.gr επίσης του Έβρου. Να τονίσουμε επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν, πως όσο… πλησιάζει η κατάταξη ενός σάιτ προς τον αριθμό 0, τόσο μεγαλύτερη “επισκεψιμότητα” και περισσότερους αναγνώστες έχει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ με βάση το Alexa.com

Αν και στην κορυφή το Evros-news.gr ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ

όλα τα χρόνια από Κρατική και… Δημοτική διαφήμιση

Η πρώτη θέση του Evros-news.gr αποκτάει μάλιστα πολύ μεγαλύτερη αξία, αν σκεφθούμε ότι δεν έχει κλείσει ούτε 3 χρόνια ακόμα που βρίσκεται στον “αέρα” του διαδικτύου. Ξεπέρασε… για πλάκα σάιτ με πολύχρονη παρουσία, που έχουν τεράστια προβολή και διαφήμιση γιατί διαθέτουν και ραδιόφωνα που τα προβάλλουν συνέχεια με ραδιοφωνικά σποτ ή τηλεοπτικούς σταθμούς. Εμείς μόνοι μας, με όσα γράφουμε καθημερινά, με τα ρεπορτάζ, με την κριτική μας, ακόμα και πολύ αυστηρή και σκληρή, με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ μας, και πάνω απ’ όλα μόνο με την στήριξη την δική σας.

Γι’ αυτό και έχουν λυσσάξει κυριολεκτικά διάφοροι… τυφλοπόντικες της τοπικής πολιτικής και αυτοδιοίκησης και φυσικά όλοι εκείνοι που… βλέπουν την πλάτη μας όσον αφορά την καθημερινή “επισκεψιμότητα”. Όλοι αυτοί, που ξαφνικά “ανακάλυψαν” τις απ’ ευθείας αναθέσεις και τους έπιασε ο πόνος, βρήκαν… πρόθυμους να δημοσιεύσουν τις ανακοινώσεις τους και τις… ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ με τις οποίες θα γελάσουμε πολύ σύντομα, γιατί κανένας δεν θα μείνει σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορούν αυτοί που πρέπει να απολογούνται, να μας κουνάνε το δάχτυλο.

Το Evros-news.gr αν και είναι λοιπόν στην κορυφή, δεν πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στα χρόνια αυτά ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, γιατί ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ από την προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή της βουλευτού του Νατάσα Γκαρά. Μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που την ίδια στιγμή μοίραζε χιλιάρικα διαφημίσεων σε σάιτ που όπως μπορείτε να δείτε στην κατάταξη που παρουσιάζουμε, είναι στις τελευταίες θέσεις της επισκεψιμότητας ή τουλάχιστον δεν είναι στην πρώτη 10άδα. Όπως δεν έχει πάρει το Evros-news.gr  ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ και από τη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη, από τον περασμένο Ιούλιο που αυτή ανέλαβε. 

Επίσης το Evros-news.gr έχει πάρει ελάχιστες έως μηδαμινές διαφημίσεις των δήμων του νομού Έβρου, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά των δήμων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Αν και οι δήμαρχοι και οι δημοτικές αρχές γενικότερα, γνώριζαν πως είμαστε στην κορυφή από άποψη “επισκεψιμότητας”. Αντίθετα, όσοι σήμερα παριστάνουν τους… τιμητές, ραδιοφωνικοί σταθμοί όπως ο Statusradio του Σταύρου Αποστολίδη, έπαιρνε με απ’ ευθείας αναθέσεις χιλιάδες ευρώ από την ΔΕΥΑΑ ή τον δήμο Αλεξανδρούπολης, προκλητικά σε σχέση με άλλα ΜΜΕ ακόμα και όταν εμείς δεν υπήρχαμε στον “αέρα”.

Όπως ο Γιάννης Τομαδάκης του thrakinea.gr, το οποίο βρίσκεται στην…34η θέση, δηλαδή ελάχιστοι το διαβάζουν, αλλά εκτός της έμμισθης σχέσης του ιδιοκτήτη του με τον δήμο Ορεστιάδας (εργάζεται στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ όπου Πρόεδρος του Δ.Σ είναι ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης), ο τελευταίος του δίνει συχνά και αρκετά ευρώ με απ’ ευθείας αναθέσεις. Όπως τα 1.000 προβολής του προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστικής Βοήθειας), το οποίο επειδή είναι χρηματοδοτούμενο μέσω ΕΣΠΑ, κανονικά έπρεπε να προβάλλεται από τα ΜΜΕ που έχουν απήχηση στον κόσμο. Αλλά όλα αυτά θα τα συζητήσουμε πιο διεξοδικά αργότερα.

Τις περισσότερες (18) ιδιωτικές διαφημίσεις

Αν λοιπόν ένα σάιτ στον Έβρο ή την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ με βάση την “επισκεψιμότητα” του να πάρει διαφημίσεις κάθε μορφής, αυτό είναι το Evros-news.gr. Άλλωστε έχουμε τις περισσότερες ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ από κάθε άλλο σάιτ του Έβρου, 18 στον αριθμό και όλες είναι ¨ενεργές” και όχι για… μόστρα. Πληρώνουν δηλαδή κάθε μήνα κανονικά τα χρήματα οι διαφημιζόμενοι μας, γιατί ξέρουν πως μας διαβάζουν χιλιάδες και το κυριότερο, ακούνε γύρω τους όλο και περισσότερους να λένε: “Το έγραψε το Evros-news.gr. Εκεί το διάβασα”.

Υ.Γ1: Κάποιοι μπορεί να επικαλεστούν, ότι το Alexa.com δεν θεωρείται απόλυτα αξιόπιστο. Ακόμα και αν συμβαίνει όμως αυτό, ισχύει για όλα τα σάιτ που “μετράει”. Αλλά όποιος αμφιβάλλει, μπορούμε να παρουσιάσουμε το ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ, την μέτρηση των google analytics που αποδέχονται άλλωστε και οι διαφημιστικές εταιρείες και οι άλλες εταιρείες. Κι εκεί η ΥΠΕΡΟΧΗ του Evros-news.gr είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ και μάλιστα όποιους μήνες και αν “μετρήσουμε”.

Υ.Γ2: Αν λοιπόν κάποιοι θέλουν “πόλεμο”, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Μαθημένοι είμαστε. Να ξέρουν όμως, ότι δεν πολεμάμε με… λιανοντούφεκα αλλά με… S500 και θα το διαπιστώσουν στο πετσί τους όσοι βγάζουν και γλώσσα από πάνω.

Κώστας Πιτιακούδης

Ένα σχόλιο

  1. Συγχαρητήρια, και εις ανώτερα!
    Μια προτροπή μόνο. Αφήνετε πιο ελεύθερα τα σχόλια. Δημοκρατία έχουμε. Ας ανάψει η συζήτηση.
    Στο τέλος, ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*