Λαμπάκης: Τι ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη; Τι ρόλο παίζεις; (Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπάκης: Τι ρόλο παίζεις κύριε Μιχαηλίδη; Τι ρόλο παίζεις; (Το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτύρεται ή μάλλον… τσιρίζει και ουρλιάζει κυριολεκτικά ο Παύλος Μιχαηλίδης, γιατί το Evros-news.gr, που επί 1,5 χρόνο τον πήρε από ανύπαρκτο και τέταρτη δημοτική παράταξη και τον έκανε… πρώτο μάγκα και αξιωματική αντιπολίτευση ουσιαστικά, στήριξε και στηρίζει τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Τα λέει αυτά ένας απλός δημοτικός σύμβουλος από τους 41 συνολικά του δήμου Αλεξανδρούπολης, ένα… μηδαμινό αυτοδιοικητικό μέγεθος πλέον, όταν συγκεκριμένα ΜΜΕ του νομού Έβρου, ιστοσελίδες, τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, δημοσιεύουν αβέρτα τις ανακοινώσεις και δηλώσεις του και τις προβάλλουν έντονα. Το κάνουν μάλιστα παρ’ ότι περιέχουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ με όσα λέει για τον δήμαρχο και πρώτο του ξάδερφο Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και για αρκετούς ακόμα.

Υποκλίνονται στο… μεγαλείο του αυτοδιοικητικού ανδρός, που εκτός του εαυτού του πλέον, μια και η δημοτική του παράταξη τον… ξέβρασε και οι πέντε δημοτικοί του σύμβουλοι τον παράτησαν, δεν εκπροσωπεί κανέναν; Ή μάλλον περισσότερο εκπροσωπεί την… παράταξη Λαμπάκη, ο οποίος και τον “χρησιμοποιεί” εκμεταλλευόμενος την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του κ.Μιχαηλίδη μετά τα όσα υπέστη στις εκλογές και εντεύθεν, που τον έχουν κάνει να μην υπάρχει λογική σε όσα λέει και κάνει;

-Αυτός ο άνθρωπος ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕ επί 1,5 χρόνο στο Evros-news.gr τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Με έγγραφα και ειδήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ρόλο παίζει ο Παύλος Μιχαηλίδης; Δεν θα το πούμε εμείς. Το λέει με πολύ χαρακτηριστικό και γλαφυρό τρόπο σε ένα φοβερό, συλλεκτικό πραγματικά ΒΙΝΤΕΟ, ο ίδιος ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*