Ο Αντιπεριφερειάρχης που βούτηξε και φέτος στα παγωμένα νερά της Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Ο Αντιπεριφερειάρχης που βούτηξε και φέτος στα παγωμένα νερά της Αλεξανδρούπολης (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Για 10η στη συνέχεια χρονιά τέτοια ημέρα, των Θεοφανείων, πλέον ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Θανάσης Τσώνης βούτηξε στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης κατά τον καθαγιασμό των υδάτων.

Βασικό μέλος της Λέσχης Αυτοδυτών-Ναυαγοσωστών, ο νεαρός Αντιπεριφερειάρχης ήταν μαζί με τους συναδέρφους του πριν λίγη ώρα μέσα στην θάλασσα έτοιμος να βοηθήσει είτε όσους έπεσαν για να πιάσουν τον σταυρό που έριξε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος, είτε για να τον βρουν αν χρειαστεί, σε περίπτωση που δεν εντοπιζόταν από τους κολυμβητές.

Άλλωστε ο Θανάσης Τσώνης ασχολείται πολλά χρόνια και με το υποβρύχιο ψάρεμα και με θέματα ναυαγοσωστικής, βοηθώντας μαζί με τους συναδέρφους του όποτε χρειαστεί. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αλλάξει συνήθειες φέτος των Φώτων και να βρίσκεται στην εξέδρα των επισήμων με το νέο θεσμικό του ρόλο, ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ δηλαδή, αλλά ήταν και πάλι στην θάλασσα, όπως βλέπετε και στο βίντεο της Μαρίας Δουλούδη, όπου φαίνεται να φυλάει τον σταυρό τον οποίο κρατάει στα χέρια του ο κολυμβητής που τον έπιασε.

Και του χρόνου με υγεία! Χρόνια πολλά!

Gepostet von Μαρία Δουλούδη am Montag, 6. Januar 2020

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*