Θεοφάνεια 2020: Σοκ στην Κωνσταντινούπολη! Λιποθύμησε Εβρίτης που βούτηξε για τον Σταυρό (video)

Θεοφάνεια 2020: Σοκ στην Κωνσταντινούπολη! Λιποθύμησε Εβρίτης που βούτηξε για τον Σταυρό (video)

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τα νερά του Βοσπόρου ένας άνδρας, συντοπίτης μας από τον Έβρο σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος είχε βουτήξει για τον τίμιο Σταυρό, ανήμερα τα Θεοφάνεια.

Ο συγκεκριμένος που κατάγεται από το βόρειο τμήμα του νομού, βρέθηκε στην Πόλη μαζί με αρκετούς Εβρίτες, που κάθε χρόνο τέτοια ημέρα πηγαίνουν εκεί για τα Θεοφάνεια και βούτηξε στα νερά μετά την λειτουργία στον ορθόδοξο ναό της Παναγίας στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και για την διάσωσή του έσπευσαν στελέχη του λιμενικού αλλά και άλλοι δύτες.

Στον άτυχο άνδρα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και παραμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και σήμερα πιθανόν να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου μεταφέρθηκε.

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό και όσοι επενέβησαν έβγαλαν τον άνδρα που λιποθύμησε, βρισκόταν και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος έκανε τον καθαγιασμό των υδάτων.

Δείτε τις εικόνες σοκ από τα Θεοφάνεια στην Κωνσταντινούπολ

Πηγή: euronews.com

Ένα σχόλιο

  1. Με τέτοιο ψοφόκρυο, όλοι θα έπρεπε να φοράνε στολές δύτη!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*