ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ς, οι επιλεκτικές… ευαισθησίες, οι ανακρίβειες και τα πικραμένα “ορφανά”

ΕΒΡΟ..ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ: Ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ς, οι επιλεκτικές… ευαισθησίες, οι ανακρίβειες και τα πικραμένα “ορφανά”

Δεν σας κρύβω ότι αμφιταλαντεύτηκα πολύ πριν αποφασίσω να απαντήσω στα… κατεβατά που συνέχισε να γράφει εναντίον μου, ακόμα και με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ΄ς, κατά κόσμον Σταύρος Αποστολίδης.

Είχα και μια “χοντρόμυγα” να με… βαμβανίζει (έτσι λέμε στο χωριό μου το Παλιούρι, που τελευταία αγάπησε πολύ ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ΄ς, όταν κάποιος σε ζαλίζει) να μην το συνεχίσω. Είχα και έναν κοινό μας γνωστό, με τον “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ εννοώ, που μου λέει να μην ασχοληθώ άλλο μαζί του, αλλά ούτε και με τα παραληρήματα του Αντιδημάρχου… Υπογειοποίησης.

Παρεμπιπτόντως, επί της ουσίας των όσων κατήγγειλε με δελτίο Τύπου και συνέχισε με δηλώσεις του ο Παύλος Μιχαηλίδης, τις οποίες ορισμένα ΜΜΕ του Έβρου αναδημοσίευσαν υιοθετώντας τα, θα… έχουμε πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τότε θα δούμε… πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και που θα… τρέχουν να κρυφτούν, όσοι μιλούν και γράφουν για “πάρτι” απ’ ευθείας αναθέσεων ή για μεθοδευμένους πρόχειρους διαγωνισμούς.

Ήδη χθες έδωσα την ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, με το έγγραφο που παρουσίασα και αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι από τις 4 Δεκεμβρίου 2019 έχω ενταχθεί στον κατάλογο Προμηθευτών και παρεχόντων υπηρεσιών για κατηγορίες ενεργειών Τεχνικής Υποστήριξης της Εφαρμογής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Του ΕΣΠΑ δηλαδή. Η συνέχεια σας υπόσχομαι θα είναι πολύ πιο αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα.

Μου έλεγε λοιπόν ο φίλος μου, “όταν ανακατεύεσαι με τα… σκατά μοιραία θα λερωθείς και συ” και το επαναλάμβανε συνέχεια. Επειδή όμως ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ ς με “τίμησε” προχθές με άλλα δύο… κατεβατά, σημειώνοντας ότι ασχολείται για τελευταία φορά, είπα και εγώ πριν βάλω τέρμα, να επισημάνω κάποια πράγματα.

Μια συγνώμη και ένα ευχαριστώ

Ξεκινώντας να του ζητήσω συγνώμη, γιατί  στάθηκα η αιτία μέσα στις γιορτές, από τις παραμονές ακόμα Χριστουγέννων μέχρι τώρα, να μην χαρεί και να μην απολαύσει τις αργίες και την ξεκούραση που υπολόγιζε. Γιατί παρότι δεν έκανε εκπομπές στον ραδιοφωνικό του σταθμό, καθόταν με τις ώρες και έγραφε όλα αυτά τα τεράστια… κατεβατά εναντίον μου.

Να τον ευχαριστήσω επίσης, γιατί τόση διαφήμιση που μου έκανε και μάλιστα τζάμπα, αν έβαζα διαφημιστικά σποτ στον Status fm, μια και έχει και ακριβό τιμοκατάλογο, θα χρειαζόμουν χιλιάδες ευρώ για να τα πληρώσω. Ούτε τα χρήματα από τον διαγωνισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης δεν θα μου έφταναν, σε περίπτωση που είμαι εγώ ο μειοδότης.

Όποιος ανοίξει είτε το site του ραδιοφωνικού του σταθμού, είτε την σελίδα του σταθμού στο facebook, είτε το προσωπικό προφίλ του “Αυτοκράτορα” Ποστολίδ’,  κυριαρχούν οι φωτογραφίες μου και οι επιθέσεις που μου έκανε. Είναι ζήτημα αν επί δυο βδομάδες υπάρχουν άλλα δυο-τρία θέματα. Μόνο… Πιτιακούδης και Evros-news.gr υπάρχουν ουσιαστικά.

Μαυρίδης, Ουζουνίδης, Παπακωνσταντίνου και… Σκίνδρης

Κι αυτός όμως δεν έχει παράπονο. Ένα σωρό αναγνώστες του έφερα και στο σάιτ του σταθμού και στις σελίδες στο facebook. Οι ίδιοι και οι ίδιοι βέβαια του κάνουν like, του βάζουν… καρδούλες ή σχολιάζουν υπέρ του. Όλα τα… καλά παιδιά που με αγαπάνε πολύ, για την κριτική που τους έχω ασκήσει.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης από τους πρώτους φυσικά (για τους γνωστούς λόγους), ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ουζουνίδης και κάτι “φανατικοί” υποστηρικτές του τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το χωνέψει) δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. O Γιάννης Σαρίδης, ο Κώστας Χατζηαναγνώστου, ο Βαγγέλης Γουμενίδης (αυτός με τα 40αρια ευρώ αποζημίωση) και ο… θαυμαστής της πένας του “Αυτοκράτορα” Ποστολίδ’, ο Εφραιμίδης.

Από κοντά και ο… άχρηστος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διδυμοτείχου Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, που ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν κατάφερε να εκλεγεί, ενώ είτε υπάρχει στο συγκεκριμένο πόστο είτε όχι σε μια πόλη που… σβήνει, είναι το ίδιο και το αυτό. Φυσικά και ο γίγαντας Θόδωρας Σκίνδρης, που όχι μόνο κοινοποιεί τις εναντίον μου επιθέσεις, αλλά συν γυναιξί και τέκνοις κάνουν like στον “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’.

Τους ενώνει άλλωστε και τους δύο ο… θαυμασμός για το νέο δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, γι’ αυτό και όχι για κανέναν άλλο λόγο γίνονται όλα αυτά. Μια και το ανέφερα. Χθες που άκουγα τη συνέντευξη που του έπαιρνε στον Status fm, προς το τέλος σαν να του… όρμησε. Μπας και έμαθε ότι… συνφάγαμε με τον δήμαρχο στην Αθήνα;

Πικραμένα “ορφανά” του Πουλιλιού

Αυτοί και μαζί κάποια πικραμένα και πονεμένα “ορφανά” δημάρχων που έχασαν τις εκλογές. Όπως ο Ηλίας Γκάζος, άνδρας της Αντιδημάρχου Τυχερού (και η ίδια μαζί) Σοφίας Κουφάκη επί Βαγγέλλαρου Πουλιλιού, στον οποίο έδινε χιλιάδες ευρώ με απ’ ευθείας αναθέσεις και κονομούσε κάθε χρόνο αρκετά χρήματα στο… Πι και Φι. Τον καταλαβαίνω, αφού έχασε την ξεκούραση… μάσα και κουτάλα τώρα που έφυγε ο Πουλιλιός. Από κοντά του και ο άλλος… πικραμένος, ο Χαριτούδης.

Κι ακόμα κάποιοι που απέμειναν στο πλευρό του Αντιδημάρχου… Υπογειοποίησης ή Αντιδημάρχου… Χάμουργκα Παύλου Μιχαηλίδη (ναι υπάρχουν και τέτοιοι ακόμα), όπως η Κρίστυ και ο Κριτού. Που και αυτοί είτε κοινοποιούν, είτε σχολιάζουν, είτε κάνουν like. Μόνο ο ίδιος δεν βλέπω να κάνει like, αν και όλη μέρα μέσα στο facebook είναι, αφού ως πολιτικός μηχανικός έχουν ξεχάσει στην Αλεξανδρούπολη πότε έκανε κάποιο έργο τελευταία φορά.

Μην ξεχάσω και τον Πρόεδρο ενός ανύπαρκτου κόμματος, που βγάζει από το μυαλό του σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά και τον Μπακαλίδη, τον συνεταίρο του φίλου μου Τάκη (Τάκης, Τάκης, οέ, οέ, οέ) Τοψίδη. Ξέρετε, εκείνος που στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις κουβαλούσε τα… σκαμπό των συνεντεύξεων.

Και κάτι ακόμα επί των… like. Να το προσέξει ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ς, γιατί απαντάει σε κάποιους που δείχνουν στο facebook ότι συμφωνούν μαζί του, όπως μια Xatzipanagi ή έναν Πυξ Λαξ και μάλιστα τους ευχαριστεί για τις παρεμβάσεις, γιατί είναι γνωστά… μαϊμού προφίλ που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό για να… τρολάρουν θέσεις Λαμπάκη και Παυλάρα Μιχαηλίδη. Ο Αντιδήμαρχος… Υπογειοποίησης άλλωστε είναι γνωστός για κάτι τέτοια.

Εκφράζω συμπαράσταση και συμπόνοια

Τέτοιο… δράμα πως το άντεξε ο “Αυτοκράτωρ”;

Επίσης να μην ξεχάσω να εκφράσω στον “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’, την συμπάθεια, συμπόνοια και συμπαράσταση μου για αυτό το τεράστιο… δράμα που πέρασε. Μιλάμε, ούτε στον χειρότερο εχθρό σου δεν εύχεσαι να του συμβεί αυτό. Έτσι μου ‘ρχεται να πάρω το πρώτο αεροπλάνο από την Αθήνα, να προσγειωθώ Αλεξανδρούπολη και να πάω απέναντι απ’ το αεροδρόμιο όπου είναι τα γραφεία της επιχείρησης του.

Κι εκεί να τον αγκαλιάσω και να του συμπαρασταθώ γι΄αυτό που πέρασε το καλοκαίρι του 2014. Τότε που όπως έγραψε, άκουσε μια Κυριακή μεσημέρι τον Γιώργο Ντόλιο, υφυπουργό Εσωτερικών στην Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, να του προτείνει την θέση του Ειδικού Συμβούλου του στο υπουργείο. Αλλά αυτός εκεί… βράχος. Δεν δεχόταν με τίποτα.

Μάλιστα όπως έγραψε ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ΄ς, έκπληκτος ο ίδιος ο Ντόλιος, τον είδε επιφυλακτικό. “Του είπα ότι εγώ κρατικοδίαιτος, δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου. Αφήστε με να το σκεφτώ”, ήταν η απάντηση του. Τα λεφτά με απ’ ευθείας αναθέσεις από τους διάφορους δήμους δεν προέρχονται άλλωστε από… κρατικά λεφτά.

Το σκέφθηκε λοιπόν, στριφογυρνούσε νύχτες στο κρεβάτι του για ν’ αποφασίσει και τελικά έκανε την… τεράστια θυσία. Δέχθηκε να διοριστεί Ειδικός Σύμβουλος του Εβρίτη Υφυπουργού Εσωτερικών. Μη νομίζετε ότι το έκανε για τα χρήματα. Άλλωστε, όπως έγραψε παρουσιάζοντας μάλιστα και βεβαίωση αποδοχών, μόλις 654,90 ευρώ τον μήνα έπαιρνε.

Τι να του κάνουν αυτά τα χρήματα του “Αυτοκράτορα” Ποστολίδ’, όταν με μια μόνο ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από την ΔΕΥΑΑ για παράδειγμα, έπαιρνε 2.000 ευρώ ή 1.250 ευρώ την άλλη.

Ήθελε να δει πως… λειτουργούν τα υπουργεία

Εγώ βέβαια, από την δική μου θητεία στο υπουργείο Εξωτερικών ως Ειδικός Συνεργάτης του Άκη Γεροντόπουλου, θυμάμαι πως τέτοιες βεβαιώσεις αποδοχών παίρναμε κάθε 15νθήμερο, γιατί στα υπουργεία πληρωνόμασταν μέση και τέλος του μήνα. Δεν ξέρω αν αυτή που εμφάνισε ο “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ς είναι τα χρήματα για τον μισό μήνα, αλλά δεν έχει και καμιά σημασία

Εξάλλου… αγγαρεία έκανε αποδεχόμενος τον διορισμό του, όπως έγραψε: “Αποδέχθηκα λοιπόν την πρότασή του, μόνον όταν την είδα ως ευκαιρία να αποκτήσω μια επαγγελματική εμπειρία, από την λειτουργία των Υπουργείων εκ των έσω”. Να γνωρίσει την λειτουργία των Υπουργείων ήθελε ο άνθρωπος (έτσι ακριβώς το έγραψε μην γελάτε) και φυσικά δεν το έκανε για τον μισθό.

Κάποιος κακεντρεχής βέβαια θα ρωτούσε, τον “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’, τον διαπρύσιο κήρυκα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αμεροληψίας, πως γίνεται να είσαι ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στον Έβρο, που σημαίνει ότι μια από τις δημοσιογραφικές σου αποστολές είναι να ελέγχεις την εξουσία και παράλληλα να είσαι και έμμισθος Σύμβουλος  της εξουσίας. Αλλά αυτά είναι… ψιλά γράμματα.

Πήγα να δουλέψω γιατί ήμουν άνεργος

Εγώ πάντως “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’, πήγα στο υπουργείο Εξωτερικών ως Ειδικός Συνεργάτης του επίσης Εβρίτη Άκη Γεροντόπουλου όχι για να διαπιστώσω την λειτουργία των υπουργείων εκ των έσω, αλλά γιατί ήμουν άνεργος και θα έπρεπε να ζήσω την οικογένεια μου. Και δεν ντράπηκες να γράψεις ανακρίβειες, για να μην τις χαρακτηρίσω ΧΟΝΤΡΑ και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ότι ήμουν εκεί 3 χρόνια.

Γνωρίζεις καλά, ότι κάθισα στην θέση αυτή 19 μήνες, από τα δελτία Τύπου τα οποία σου έστελνα συχνά. Κάθισα από τον Ιούλιο του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2015, όταν με την αλλαγή της Κυβέρνησης, αποχώρησα, όπως όλοι οι μετακλητοί. Κι εσύ επίσης από το υπουργείο Εσωτερικών. Εξάλλου, ούτε η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν κυβέρνησε 3 χρόνια, αλλά πολύ λιγότερο. Από τον Ιούνιο του 2012 ως τον Γενάρη του 2015.

Πήγα λοιπόν εκεί γιατί είχα ανάγκη από δουλειά, επειδή είχε κλείσει η εφημερίδα που εργαζόμουν ως Αρχισυντάκτης και έμεινα άνεργος. Ήταν τότε που δούλεψα ως ντελιβεράς σε ταβέρνα της Πετρούπολης για κάποιο διάστημα, “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’. Αν θυμάσαι, το είχες σχολιάσει μάλιστα σε μια από τις ραδιοφωνικές σου εκπομπές με τον τότε Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Βαγγέλη Μυτιληνό αυτό.

Μου φάνηκε πως υπήρχε έντονη ειρωνεία στο σχολιασμό και φανερή διάθεση υποτιμητικής αναφοράς, μετά από το “ναυάγιο” της προαναγγελθείσας συνεργασίας μας. Μου τηλεφώνησες για να με διαβεβαιώσεις ότι ο Μυτιληνός σου είπε μετά την εκπομπή, πως δεν είχε καμιά διάθεση να με υποτιμήσει και να με ειρωνευτεί, γιατί και αυτός από μικρός δούλευε παντού. Ίσως, όπως μου είπες, εσύ να μην το χειρίστηκες σωστά.

Ξεχνάς πολύ εύκολα όσους σε στήριξαν

Κι επειδή θυμήθηκα τις ραδιοφωνικές εκπομπές και τα τηλεφωνήματα, το φθινόπωρο του 2017, όταν δεν ξεκίνησε καν η καθημερινή ραδιοφωνική μας συνεργασία, με τηλεφωνικές παρεμβάσεις εγώ από την Αθήνα φυσικά, γιατί τότε δεν σε ενοχλούσε που έμενα στην πρωτεύουσα, ήθελα να ξέρω ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ που σε ένα από τα κατεβατά σου αναφέρεσαι συνέχεια ειρωνικά στον Γεροντόπουλο;

Είναι-να σου θυμίσω-ο άνθρωπος που σου συμπαραστάθηκε όσο κανένας άλλος σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της ζωής σου(ο ίδιος δεν μου είπε ποτέ τον τρόπο) και όπως μου έλεγες όταν συζητούσαμε, δεν θα ξεχάσεις ποτέ μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου (εύχομαι πραγματικά να τα χιλιάσεις), πόσο πολύ σου συμπαραστάθηκε ο Άκης.

Γι’ αυτό φαίνεται, όταν σου τηλεφώνησε και διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν αντέδρασες όταν εκείνο το χρονικό διάστημα ο Βαγγέλης Λαμπάκης στην ραδιοφωνική σου εκπομπή έλεγε διάφορα εναντίον μου, από τότε του… έκοψες και την καλημέρα. Τώρα τον ειρωνεύεσαι κιόλας στα… κατεβατά σου.

Εγώ λοιπόν “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ και ντελιβεράς δούλεψα όταν χρειάστηκε και σε εταιρεία που εξάγει ελιές και λάδια στο εξωτερικό. Τιμή μου και καμάρι μου το θεωρώ να πηγαίνω σε Καλαμάτα, Σπάρτη, Χαλκιδική, Αγρίνιο για να βρω προμηθευτές για να εξάγουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Μάλιστα τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη της εταιρείας, που όντως όπως σου εκμυστηρεύτηκα σε μια από τις συναντήσεις μας τον βοήθησα όταν ήμουν στο υπουργείο Εξωτερικών, σε ένα εξαιρετικά σοβαρό του οικογενειακό ζήτημα και επειδή η γραφειοκρατία ταλαιπωρούσε τον ίδιο και συγγενικό του πρόσωπο, τον συνάντησα τυχαία, μήνες μετά την αποχώρηση μου από το υπουργείο.

Ήρθες δεύτερος μετά τον καινούργιο φίλο σου

Και κοίτα να δεις σύμπτωση “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’. Πίναμε καφέ τον Μάιο του 2015 με τον Αντώνη Καμελίδη, κάτω από τα γραφεία της έδρας των περιφερειακών καναλιών που είχε αναλάβει τότε να συγκεντρώσει. Για τον Καμελίδη σου μιλάω, που όπως έγραψες, δεν τον γνώριζα αλλά σε ρωτούσα περί τίνος πρόκειται το καλοκαίρι του 2017, άσχετα αν από το 2013 βρισκόμασταν συχνά στην Αθήνα.

Τότε λοιπόν ο λαδέμπορας μου πρότεινε, επειδή έψαχνα για δουλειά, αν θέλω και παρ’ ότι δεν γνωρίζω το αντικείμενο, να ξεκινήσω σιγά-σιγά να την μαθαίνω μέχρι λόγω της τεράστιας κρίσης στην δημοσιογραφική πιάτσα, να βρω δουλειά ως δημοσιογράφος. Το αποδέχθηκα, γιατί όπως έγραψες μπορεί να ήμουν “τσάτσος του Βαρδινoγιάννη” (ήρθες δεύτερος πάντως, γιατί την συγκεκριμένη φράση έγραψε και ο… φίλος σου πλέον Alexandroupolionline), αλλά στα ΜΜΕ που διαθέτεουν οι πρώην ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού (όπως το κανάλι STAR με δεκάδες δημοσιογράφους), δεν υπήρχε θέση για μένα.

Για τόσο… τσάτσος του Βαρδινογιάννη μιλάμε. Έτσι ήρθε τον Απρίλιο του 2017 το ξεκίνημα του Evros-news.gr, μετά από συνεχείς προτροπές και επιμονή ενός κοινού μας γνωστού επιχειρηματία. Ελπίζω πάντως να μην εννοούσες αυτόν με την επίσης ειρωνική και υποτιμητική αναφορά (όπως με τον Γεροντόπουλο) σε… τυρέμπορους, σε ένα από τα… κατεβατά σου “Αυτοκράτωρ “Ποστολίδ”. Γιατί αυτό και αν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

Και κάτι ακόμα. Ήρθες δεύτερος, μετά τον όψιμο φίλο σου Alexandroupolionline και σε αυτό το… ξέσπασμα αγανάκτησης, ρωτώντας τι το ήθελα και άφησα την Αθήνα και δημιούργησα στον Έβρο το Evros-news.gr. Καταλαβαίνω ότι είσαστε χρόνια όλοι μαζί… μια ωραία ατμόσφαιρα “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’. Πλήρως… ελεγχόμενη, που αν κάποιος λίγο… ξέφευγε, επανέρχονταν στην τάξη. Με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Όπως τον άλλον που έγραφε στο σάιτ σου και όταν κάποια πράγματα ήταν “ενοχλητικά” για φίλους σου, έληξε η συνεργασία (επειδή έγραψες ποιον άλλον… σταμάτησες όπως εμένα) με το περιβόητο: “Μην γράφεις γι’ αυτόν. Αυτός κυβερνάει την πόλη”.

Τα ίδια λοιπόν με σένα, τι θέλω να εμφανίστηκα και να έκαναν όλα άνω-κάτω αναρωτιόταν και άλλοι όταν πρωτοβγήκε στον “αέρα” του διαδικτύου αυτό το σάιτ. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, γιατί μιλούσαμε τότε, στα μέσα του 2017 και μου έλεγες διάφορα για συναδέρφους σου, έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι μάλιστα είδα να κάνουν και like στις αναρτήσεις εναντίον μου.

Έχεις επιλεκτικές… ευαισθησίες

Όσο για τις… ευαισθησίες σου όσον την συμμετοχή μου στον μειοδοτικό διαγωνισμό του δήμου Αλεξανδρούπολης, από την στιγμή που είναι νόμιμος όπως απέδειξα από τα έγγραφα που παρουσίασα, εσύ που είσαι της άποψης όπως έγραψες “ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό” γιατί.. ανέβηκες στα κεραμίδια;

Δεν θυμάμαι να έκανες το ίδιο  Σταύρε, όπως σε προσφωνεί ο… δήμαρχος της καρδιάς σου Βαγγέλης Λαμπάκης, όταν η τέως δημοτική αρχή έδινε με απ’ ευθείας αναθέσεις επίσης παρόμοια προγράμματα Επισιτιστικής Βοήθειας πολλών χιλιάδων ευρώ επίσης, στον Μισαηλίδη, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Λαμπάκη και διορισμένο Πρόεδρο στις Κατασκηνώσεις Μάκρης.

Για την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ “Ουράνιο Τόξο” (την οποία μάλιστα διαφήμισε το Alexandroupolionline για καιρό) μιλάω “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’, που ανέλαβε με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ να υλοποιήσει δυο έργα. Ούτε καν μειοδοτικός διαγωνισμός, τον οποίο τώρα κάνει η σημερινή δημοτική αρχή Ζαμπούκη και… ουρλιάζεις στα μικρόφωνα ή γράφεις ολόκληρα… κατεβατά.

Ούτε θυμάμαι να σε ενόχλησε όταν στον διαγωνισμό για την κατασκευή του Σφαγείου Φερών, η μια από τις δυο εταιρείες που δήλωσε συμμετοχή ξαφνικά “εξαφανίστηκε” και τελικά το ανέλαβε η μοναδική που έμεινε με έκπτωση… 2,15%. Μιλάμε για έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.900.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ και όχι για 59.000 ευρώ “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’. Η δεύτερη εταιρεία που πρώτη δήλωσε συμμετοχή, δεν υπέβαλλε καν δικαιολογητικά.

Ούτε σε είδα, “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’ που τώρα σε… έπιασε ο πόνος για μια εταιρεία της Λάρισας η οποία μετέχει μαζί με εμένα στον διαγωνισμό του δήμου, όταν άλλη εταιρεία από την ίδια πόλη, η SOLIS, εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να κερδίζει όλους τους διαγωνισμούς, δίνοντας τεράστιες εκπτώσεις.

Εγώ δεν θα κοροϊδεύω τον κόσμο όπως εσείς

Κάτι ακόμα “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’. Με κατηγορείς για έλλειψη αντικειμενικότητας, επειδή παραδέχομαι ευθέως ότι στις εκλογές ΣΤΗΡΙΞΑ ΖΑΜΠΟΥΚΗ. Ενώ προφανώς έπρεπε να… κοροϊδεύω τον κόσμο που με διαβάζει, αυτούς τους ελάχιστους που όπως έγραψες μου έχουν απομείνει, ότι… στήριζα Λαμπάκη και δεν έπαιρνα θέση.

Λες και όλους τους μήνες που προηγήθηκαν των δημοτικών εκλογών, οι αναγνώστες του Evros-news.gr δεν έβλεπαν ποια στάση είχαμε όσον αφορά τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Να παριστάνω και να προσποιούμαι τον… αντικειμενικό, όπως εσύ που μου γράφεις: “Ποτέ δεν … «στηρίξαμε» στις εκλογές κάποιον συγκεκριμένο  και ποτέ δεν κάναμε αυτό που με περίσσιο θράσος, ομολόγησες προχθές εσύ, ότι … «στήριξες Ζαμπούκη»!

Νομίζεις ο κόσμος που σε ακούει, δεν βγάζει τα συμπεράσματα του, ποιον στήριξες προεκλογικά (και έχασες “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’) για τον δήμο Αλεξανδρούπολης; Κι εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ της πόλης και του νομού; Εγώ τον κόσμο δεν θα τον κοροϊδεύω στα μούτρα του και να του λέω ότι δεν έκανα ότι μπορούσα να φύγει ο πιο αλαζονικός, εγωπαθής, υπερφίαλος και υποκριτής δήμαρχος της Αλεξανδούπολης, ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Ούτε θα παριστάνω τον “αντικειμενικό” όπως εσένα και κάποιους άλλους, οι οποίοι την ίδια στιγμή συνδιασκεδάζουν στην βίλα του με τον τέως (τέως, τέως, τέως έτσι για να το χωνέψει) δήμαρχο Λαμπάκη “Αυτοκράτωρ Ποστολίδ’ και καπνίζουν πούρα, προσπαθούν από τα κανάλια όπου είναι Διευθυντές να παριστάνουν τους… αντικειμενικούς.

Γιατί θα γελάει και με το δίκιο του, ακόμα και ο φίλος μου ο Τάκης (Τάκξης, Τάκης οέ, οέ, οέ) Τοψίδης, αν προσπαθώ να πείσω τον κόσμο που με διαβάζει και συνεχίζει να “επισκέπτεται καθημερινά κατά χιλιάδες το Evros-news.gr (εντάξει όσοι έχουν απομείνει όπως γράφεις), πως θεωρούσα ιδανικό Περιφερειάρχη τον Τάκη.

Οι απ’ευθείας αναθέσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Τελειώνοντας “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’, μερικές επισημάνσεις ακόμα. Μου κότσαρες και μια βεβαίωση αποδοχών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης που έδειχνε ότι το 2018 εισέπραξες 5.115 ευρώ και με ρώτησες που βρήκα το 12.800 ευρώ που δημοσίευσα.

Να σου πως κατ’ αρχάς, ότι τα έγγραφα με τις αποφάσεις του ΔΠΘ, με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ και ούτε καν “μεθοδευμένο πρόχειρο διαγωνισμό” όπως καταγγέλει ο μόνιμος ραδιοφωνικός σου καλεσμένος Αντιδήμαρχος… Υπογειοποίησης ή Χάμουργκας, μου τα έστειλε ο… όψιμος φίλος σου Alexandroupolionline.

Επίσης το πιο σημαντικό, είναι ότι ξέχασες πως σε μια απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, φαίνεται ότι εισέπραξες 4.800 ευρώ για το 2017. Σου την θυμίζω ΕΔΩ. 2017-ΔΠΘ σε Αποστολίδη-4.800 ευρώ.  Γιατί οι αποδοχές από το Πανεπιστήμιο το 2017 δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη βεβαίωση.

Αλήθεια, αυτό που προβλέπει η άλλη σύμβαση, επίσης με 4.800 ευρώ για 3 μήνες (1-2-1018 έως 30-4-2018), δηλαδή πάνω από 1.200 ευρώ το μήνα και τα πήρες για: ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΠΘ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, σε ποιες εφημερίδες πρόβαλες το Πανεπιστήμιο και σε ποια σάιτ ή μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης “Αυτοκράτορ” Ποστολίδ’;

Είναι τόσος ο κατήφορος σου, που μόνο εσύ δημοσίευσες ανακοίνωση του Προέδρου ενός… ανύπαρκτου κόμματος, η οποία περιέχει ένα σωρό… ποινικά αδικήματα με όσα αναφέρει και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ξεπερνώντας ακόμα και τα γνωστά παραληρήματα του Αντιδήμαρχου… Υπογειοποίησης, που κάπου δικαιολογείται γιατί έχει… τρικυμία εν κρανίω.

Ο άλλος όμως είναι “επικίνδυνος” με τις ασυναρτησίες και τα τεράστια ψέματα που λέει, αλλά εσύ από την στιγμή που βρίζει εμένα, φυσικά και θα το δημοσίευες. Για τόσο κόμπλεξ, μικροψυχία και μίσος μιλάμε “Αυτοκράτωρ” Ποστολίδ’.

Σε παραδέχομαι πάντως που δεν “τσίμπησες” στην φωτογραφία με το τζιπ “Μερσεντές”, όπως ο Αντιδήμαρχος… Χάμουργκας, που ως μειωμένης αντίληψης έσπευσε να σχολιάσει με υπονοούμενα. Τι να σου κάνει άλλωστε εσένα το τζιπ “Μερσεντές”. Εσύ χρόνια τώρα διαθέτεις ίδιας μάρκας λιμουζίνα. Όταν εξάλλου είσαι το πρώτο ραδιόφωνο της Αλεξανδρούπολης, πρέπει και στο αμάξι να είναι… Διακριτής Υπεροχής.

Ο… Ναρκαλιευτής (αντ’ αυτού) Κώστας Πιτιακούδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*