Ορεστιάδα: Επέστρεψε απόλυτα υγιής, ο άνδρας που λιποθύμησε στην Κωνσταντινούπολη όταν βούτηξε για τον σταυρό

Ορεστιάδα: Επέστρεψε απόλυτα υγιής, ο άνδρας που λιποθύμησε στην Κωνσταντινούπολη όταν βούτηξε για τον σταυρό

Επέστρεψε χθες στην Ορεστιάδα απόλυτα υγιής, ο άνδρας που λιποθύμησε την Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων, όταν κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων βούτηξε στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου για να πιάσει τον σταυρό.

Είναι από την πόλη του Έβρου και βρέθηκε στην Τουρκία μαζί με αρκετούς συμπατριώτες μας που κάθε χρόνο τέτοια ημέρα πηγαίνουν εκεί για τα Θεοφάνεια. Βούτηξε λοιπόν στα νερά μετά την λειτουργία στον ορθόδοξο ναό της Παναγίας στην Κωνσταντινούπολη και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του, πιθανόν από το… σοκ του παγωμένου νερού. Ευτυχώς έσπευσαν αμέσως δίπλα του στελέχη του τουρκικού Λιμενικού αλλά και δύτες και μαζί με συντοπίτες μας τον έβγαλαν έξω και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, όπως βλέπετε και στο βίντεο του Euronews.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, υποβλήθηκε προληπτικά σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και την Τρίτη πήρε εξιτήριο. Χθες βράδυ επέστρεψε μέσω των Καστανεών στην Ορεστιάδα, βάζοντας τέλος στην αγωνία και ανησυχία οικογένειας, συγγενών και φίλων, κάποιοι εκ των οποίων έμειναν μαζί του στην τουρκική πόλη, μέχρι να βγει απ’ το νοσοκομείο.

-Θεοφάνεια 2020: Σοκ στην Κωνσταντινούπολη! Λιποθύμησε Εβρίτης που βούτηξε για τον Σταυρό (video)