Γίνεται “Συνοριοφύλακας” και έρχεται στον Έβρο ο συντοπίτης μας Γιάννης Στάνκογλου

Γίνεται “Συνοριοφύλακας” και έρχεται στον Έβρο ο συντοπίτης μας Γιάννης Στάνκογλου

Ο συντοπίτης μας καταξιωμένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου… κλέβει άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στο σήριαλ “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1, αλλά σύντομα θα γίνει “Συνοριοφύλακας” και θα έρθει στον Έβρο.

Όχι, ο σπουδαίος Εβρίτης ηθοποιός που κατάγεται από το Θούριο Ορεστιάδας όπου και μένουν οι γονείς του, δεν πρόκειται να κάνει αίτηση στον διαγωνισμό για την πρόσληψη 400 Συνοριοφυλάκων που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και θα αναλάβουν όλοι υπηρεσία στο νομό μας. Απλά πρόκειται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να υποδυθεί την ζωή ενός Συνοριοφύλακα, ο οποίος υπηρετεί στον Έβρο, για τη νέα ταινία που σκηνοθετεί η Δώρα Μασκλαβάνου.

Πρόκειται για μια ταινία δράσης, με πολλά ανθρωποκεντρικά στοιχεία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος συμπατριώτης μας ηθοποιός, όπως αποκάλυψε η ίδια η κ.Μασκλαβάνου μιλώντας στην τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ για την ταινία που ετοιμάζει και φυσικά τα γυρίσματα της θα γίνουν στην περιοχή μας. Ίσως και στο Θούριο, αφού ως γνωστόν υπάρχει εκεί κοντά και συγκεκριμένα ανάμεσα στο χωριό του και το Χειμώνιο και Τμήμα Συνοριοφυλακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ