ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Λαμπάκης που… ουρλιάζει, ψήφισε εξουσιοδοτώντας τον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη να επιλέξει ανάδοχο του έργου!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Λαμπάκης που… ουρλιάζει, ψήφισε εξουσιοδοτώντας τον δήμαρχο Γ.Ζαμπούκη να επιλέξει ανάδοχο του έργου!!!

Πήγε για… μαλλί και βγαίνει κουρεμένος ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, που σε αγαστή συνεργασία με τον πρώην… εχθρό και νυν “συναγωνιστή” του Παύλο Μιχαηλίδη, προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και εναντίον του Κώστα Πιτιακούδη και του Evros-news.gr.

Όπως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ, ο κ.Λαμπάκης ΨΗΦΙΣΕ στην Οικονομική Επιτροπή και ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για την επιλογή αναδόχου από τους εγγεγραμμένους στον κατάλογο “Προμηθευτών – Παρόχων υπηρεσιών για τις κατηγορίες ενεργειών τεχνικής βοήθειας, του ΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» 2014-2020”. Αυτό συνέβη στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αλεξανδρούπολης, στις 15 Νοεμβρίου 2019 και εκτός του Βαγγέλη Λαμπάκη, ομόφωνα ψήφισε την «Έγκριση μελέτης και του τρόπου εκτέλεσης για την υπηρεσία “Παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας της στρατηγικής ΒΑΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης” και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” Γιώργος Κουκουράβας. 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ

Με βάση λοιπόν την ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης μπορούσε να επιλέξει, αν ήθελε, ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ οποιονδήποτε για την συγκεκριμένη υπηρεσία προβολής του δήμου του. Αυτός όμως προτίμησε τον πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με την πρόσκληση 3 εταιρειών, όπως επίσης ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, αλλά ψήφισε και ο κ.Λαμπάκης. Κι αυτό το γνωρίζει αλλά λέει ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ εναντίον του δημάρχου Αλεξανδρούπολης αλλά και του Κώστα Πιτιακούδη. Με την ίδια ευκολία που δήλωσε ότι σε 9 χρόνια έκανε μόνο 30 με 50 απ’ ευθείας αναθέσεις και του ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι ΕΚΑΝΕ 53 μόνο μέσα σε ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ (Ιούνιο-Ιούλιο 2019).

Με την ίδια ευκολία που λέει ότι ο ίδιος σε πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) που είναι και αυτό με χρήματα ΕΣΠΑ, έκανε απ’ ευθείας ανάθεση (δύο είναι και όχι μία), στον υποψήφιο του δημοτικό σύμβουλο και διορισμένο από αυτόν Πρόεδρο των Δημοτικών Κατασκηνώσεων Μάκρης (άλλη… πονεμένη ιστορία εκεί) Τάσο Μισαηλίδη. “Είχε εκ του νόμου το δικαίωμα να πάρει την απ’ ευθείας ανάθεση αυτή η ΚΟΙΝ.ΣΕΠ”, δήλωσε  χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Λαμπάκης. Μα και ο Κώστας Πιτιακούδης έχει το δικαίωμα όπως αποδεικνύεται, αλλά… τσιρίζει εναντίον του.

ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-  ΟΜΟΦΩΝΑ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Η πρόσκληση στις τρεις εταιρείες να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, ανάμεσα τους και ο υπεύθυνος του Evros-news.gr Κώστας Πιτιακούδης που από τις 4 Δεκεμβρίου εγγράφηκε στον κατάλογο “Προμηθευτών – Παρόχων υπηρεσιών για τις κατηγορίες ενεργειών τεχνικής βοήθειας, του ΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» μαζί με άλλες 7 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα, τα τρία με το ίδιο αντικείμενο (Δημοσιότητα, Ενημέρωση, Προβολή), δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο κ.Λαμπάκης όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, το “ανακάλυψε” 10 ημέρες αργότερα και το έστειλε στους δικούς του δημοτικούς συμβούλους που όμως δεν το δημοσιοποίησαν, αλλά και στον κ.Μιχαηλίδη (όπως παραδέχθηκε ο τέως δήμαρχος), που δέχθηκε να γίνει το “παπαγαλάκι” του εκδίδοντας ανακοίνωση και γράφοντας ένα σωρό ανακρίβειες, ψέματα και βλακείες, παραπληροφορώντας τον κόσμο.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης λοιπόν, είναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΜΕΝΟΣ, γιατί με την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ έχει ΕΞΟΥΣΙΟΔΙΟΤΗΣΕΙ τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη για την διαδικασία επιλογής αναδόχου και τώρα… ουρλιάζει στα ραδιόφωνα εναντίον του Κώστα Πιτιακούδη. Πως δηλαδή υπήρξε μεθόδευση για να πάρει αυτός το συγκεκριμένο έργο-υπηρεσία ως “επιβράβευση” από τον σημερινό δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Που αν ήθελε να μας το δώσει, μπορούσε να το κάνει και με τις ψήφους Λαμπάκη, Κουκουράβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*