Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” παραμένει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη – Προκλητικός ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Στο νοσοκομείο “Σωτηρία” παραμένει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη – Προκλητικός ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία λιποθύμησε χθες κατά την έναρξη της πολύκροτης δίκης για την άγρια δολοφονία της κόρης της στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018.

Η Κούλα Τοπαλούδη, που συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τους δύο κατηγορούμενους, δεν άντεξε και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, ο Γιάννης Τοπαλούδης, αποκάλυψε πως η σύζυγός του είναι πολύ καλύτερα σήμερα, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα η χθεσινή. Εγώ είχα σαν χαρακτήρας διαφορετική αντιμετώπιση και συμπεριφορά απέναντί τους. Η σύζυγός μου βγήκε σε κάποιο διάλειμμα, ζαλίστηκε και λιποθύμησε» είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, εξηγώντας πως «δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση όσο πιο ήρεμα και ήπια γινόταν».

Μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη συγκίνησή του, όταν αναφέρθηκε στην κόρη του Ελένη, λέγοντας:

«Παρούσα στην αίθουσα είναι και η Ελένη μας που γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1997 στις Σέρρες. Δυστυχώς έγινε αιώνια η ψυχική της διαμονή στην Ρόδο, γιατί κάποιοι έτσι το θέλησαν. Αλλά θα είναι παρούσα στις ψυχές και τις καρδιές μας».

Προκλητικός στη δίκη ο κατηγορούμενος
Την ίδια ώρα αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η συμπεριφορά του 21χρονου Ελληνα κατηγορούμενου. Συγκεκριμένα, κατά την μεταγωγή του στο δικαστήριο, παρόλο που φορούσε χειροπέδες προχώρησε σε μια προκλητική ενέργεια, υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο στους δημοσιογράφους αλλά και σε όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο. Η εικόνα είναι χαρακτηριστική…


Μετά το τέλος της δίκης ωστόσο εμφανίστηκε μετανιωμένος, λέγοντας: «Λυπάμαι για την Ελένη αλλά δεν έγινε τίποτα». Σημειώνεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται την κατηγορία του βιασμού, ενώ δηλώνει πως δέχεται μόνον αυτή της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία. Απεναντίας, ο 20χρονος αλλοδαπός αρνείται και τις δυο κατηγορίες. Η δίκη για την υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη αναμένεται να συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου.
Πηγή: star.gr