Αλεξανδρούπολη: Νεαρός άνδρας “βούτηξε” στο κενό μπροστά στην είσοδο του Νοσοκομείου – Κρίσιμη η κατάσταση του

Αλεξανδρούπολη: Νεαρός άνδρας “βούτηξε” στο κενό μπροστά στην είσοδο του Νοσοκομείου – Κρίσιμη η κατάσταση του

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας νεαρός άνδρας “βούτηξε” στο κενό από την γέφυρα που υπάρχει στον πρώτο όροφο του Πανεπιστημαικού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και οδηγεί στην είσοδο του.

Ο άνδρας ηλικίας 30 χρόνων, έπεσε με το κεφάλι και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, αφού υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οδηγήθηκε άμεσα στο χςειρουργείο και υποβάλλεται σε εγχειρήσεις, με την κατάσταση του να παραμένει κρίσιμη και πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται άτομο που πάσχει από σοβαρή ψυχιατρική πάθηση και νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, αλλά με την διαδικασία της ελεύθερης κινητικότητας. Μπορούσε δηλαδή να κινείται στον χώρο του νοσοκομείου και γι’ αυτό βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Αν και έχει εκφραστεί η εκτίμηση πως μπορεί να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε, το βεβαρημένο ψυχιατρικό του παρελθόν παρά το νεαρό της ηλικίας του, παραπέμπει ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να έγινε με δική του απόφαση. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι από την περιοχή του Σουφλίου και έχει απασχολήσει με τις “εκρήξεις” του και άλλες φορές στο παρελθόν και μάλιστα ακόμα και σε μέλη της ίδιας της οικογένειας του. Μια από αυτές είχε σημειωθεί πριν λίγο καιρό και ήταν πολύ επικίνδυνη για έναν απ’ τους γονείς του, οι οποίοι σήμερα τον είχαν επισκεφθεί στην Αλεξανδρούπολη για να τον δουν και να ενημερωθούν από τους γιατρούς για την εξέλιξη της νοσηλείας και θεραπείας του.