Καταιγιστικός Γ.Καρυπίδης κατά Π.Μιχαηλίδη στο Δ.Σ: “Υποθαλάσσιο μετρό, εναέρια μέσα μεταφοράς οι επόμενες προτάσεις του”

Καταιγιστικός Γ.Καρυπίδης κατά Π.Μιχαηλίδη στο Δ.Σ: “Υποθαλάσσιο μετρό, εναέρια μέσα μεταφοράς οι επόμενες προτάσεις του”

-Μετά την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής θα προτείνει… υποθαλάσσιο μετρό, εναέρια μέσα μαζικής μεταφοράς και αντεστραμμένες γέφυρες

Την πιο έντονη κριτική στην ανεδαφική, φαραωνική και χωρίς καμιά επαφή με την πραγματικότητα πρόταση του Παύλου Μιχαηλίδη για υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, έργο που για την υλοποίηση του απαιτούνται δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, προήλθε από την πρώην δημοτική του παράταξη, την “ΑΝΑΣΑ”.

Ο νέος της επικεφαλής Γιάννης Καρυπίδης, ήταν κυριολεκτικά καταιγιστικός κατά του πρώην επικεφαλής, τον οποίο οι πέντε δημοτικοί σύβουλοι που εκλέχθηκαν, οι Γιάννης Καρυπίδης, Κυριάκος Αραμπατζής, Γιάννης Πασσιάς, Πέτρος Κυριακίδης, Αναστάσιος Σεραφιμίδης διέγραψαν λόγω των… αλλοπρόσαλων επιλογών και ενεργειών του. Παίρνοντας θέση για τα όσα ανέφικτα πρότεινε ο κ.Μιχαηλίδης, θέλοντας ξεκάθαρα να διεκδικήσει απλά ρόλο μια και είναι ένας απλός, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, τόνισε ότι μπορεί στη συνέχεια να προτείνει και υποθαλάσσιο μετρό, προτάσεις για εναέρια μέσα μαζικής μεταφοράς, εναέριες γέφυρες, κρεμαστές γέφυρες και πιθανόν και αντεστραμμένες γέφυρες.

Θα λέγαμε ότι με όσα είπε ο πρώην στενός συνεργάτης του τον… ξεφτίλισε, αν δεν είχε φροντίσει να αυτοεξεφτελιστεί ο ίδιος ο Παύλος Μιχαηλίδης μόνος του, με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του στην ψηφοφορία, αφού μέσα σε λίγα λεπτα ψήφισε αρχικά ΥΠΕΡ της έναρξης ανοίγματος της οδού Κύπρου στα αυτοκίνητα, στη συνέχεια το έκανε… ΛΕΥΚΟ και στο τέλος ΚΑΤΑ. Όπως άλλωστε είπε και ο κ.Καρυπίδης που σίγουρα τον γνωρίζει καλύτερα, “άβυσσος η ψυχή του ανθρώποιυ”.

Ξεκινώντας λοιπόν τόνισε: “Εμείς τα τελευταία 6 χρόνια είχαμε συνηθίσει παρόμοιες τέτοιες καταστάσεις, με προτάσεις άπειρου κάλλους. Δηλαδή τα έχουμε φάει με το κουταλάκι. Και πιθανόν κύριε Πρόεδρε, σημειώστε λίγο, να έρθουν και άλλες προτάσεις και λέω πιθανόν γιατί είναι άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Σημειώστε δυο-τρεις προτάσεις που θα σας πω. Πιθανόν να δούμε προτάσεις για υποθαλάσσιο μετρό, προτάσεις για εναέρια μέσα μαζικής μεταφοράς, να δούμε εναέριες γέφυρες, κρεμαστές γέφυρες και πιθανόν να δούμε και αντεστραμμένες γέφυρες.

Θα συνεχίσω με δυο τρεις ευχές. Εύχομαι το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω του συγκεκριμένου θέματος, να μην ζήσουμε δραματικές συνεδριάσεις. Η δεύτερη ευχή μου είναι, να μην υποβαθμιστεί άλλο ο ρόλος του ήδη υποβαθμισμένου δημοτικού συμβουλίου. Πρέπει να εξηγήσουμε γιατί τα λεμε όλα αυτά. Τα λέμε γιατί υπάρχουν τρεις λόγοι. Ο πρώτος λόγος. Μετά τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο του 2019, κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχθούν τον καινούργιο τους ρόλο. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον καινούργιο τους ρόλο και ο τρίτος είναι ότι επειδή δεν έχουν ρόλο, θα κάνουν τα πάντα ανά τακτά χρομνικά διαστήματα είτε πυκνά είτε αραιά, με κάποιες τέτοιες προτάσεις, για να είναι στο επίκεντρο, να είναι στο προσκήνιο για να αποκτήσουν κάποιον ρόλο.

Κλείνοντας, αισθάνομαι πολύ δύσκολα, δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε με κάποιους που κάνουν τα παντα για να αυτοακυρωθούν. Να τους βοηθήσουμε ή να μην τους βοηθήσουμε με την στάση μας στην ψηφοφορία. Θα το σκεφθούμε και θ’ αποφασίσουμε”.