Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, η εκδήλωση κοπής της πίτας του βουλευτή Χρήστου Δερμεντζόπουλου

Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου, η εκδήλωση κοπής της πίτας του βουλευτή Χρήστου Δερμεντζόπουλου

Σε μια εντυπωσιακή από πλευράς προσέλευσης κόσμου εκδήλωση, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Δερμεντζόπουλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου.

Η μεγάλη αίθουσα στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Grecotel ήταν κατάμεστη από θεσμικούς, φίλους, γνωστούς, ψηφοφόρους και υποστηρικτές του νεαρού βουλευτή. Στην πρώτη σειρά των παρόντων, εκτός του πατέρα του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Αλέξανδρου, βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος. Παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Δελησταμάτης, Νίκος Βουλγαρίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος κ.α.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ακολούθησε συνοπτική παρουσίαση του κυβερνητικού έργου, καθώς και ομιλία απολογισμός των κοινοβουλευτικών και πολιτικών δράσεων του Βουλευτή για την προώθηση θεμάτων του νομού. Αναφέρθηκε ο ίδιος διεξοδικά στις παρεμβάσεις του σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας, κυρίως σε επίπεδο υπουργείων. 

Θα ακολουθήσει παρόμοια εκδήλωση και στην Ορεστιάδα, για την περιοχή του βορείου Έβρου και το πολιτικό γραφείο που έχει εκεί, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.