Κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές, επέλεξαν την Αλεξανδρούπολη για την χειμερινή προετοιμασία τους

Κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές, επέλεξαν την Αλεξανδρούπολη για την χειμερινή προετοιμασία τους

Στην Αλεξανδρούπολη για την χειμερινή τους προετοιμασία, βρέθηκαν μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές.

Η προετοιμασία αυτή κύλησε ιδανικά και τα αποτελέσματα της θα φανούν στο δυνατό μίτινγκ της Καβάλας. Στην πρωτεύουσα του Έβρου βρέθηκαν για δύο εβδομάδες με στήριξη από την ΚΟΕ η πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου και οι Βαζαίος, Μπίλας και Κυνηγάκης ενώ με δικά τους έξοδα ακολούθησαν και άλλοι αθλητές υψηλού επιπέδου όπως ο επίσης πατρινός Ντίνος Κυριαζής, Σαμιλίδης, Κοντόπουλος, Φωτόπουλος και Κοντιζάς.

Η Νόρα Δράκου που τυχαίνει να είναι η μοναδική γυναίκα στην προετοιμασία δήλωσε ότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένη: «Όλα κυλούν πολύ ωραία εδώ και οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Το κολυμβητήριο αν δεν είναι το καλύτερο της Ελλάδας είναι ένα από τα καλύτερα. Κάνουμε πολύ ωραία προπόνηση και τα αγόρια έχουν και καλό συναγωνισμό μεταξύ τους. Εγώ πάω κάποια σπριντ μαζί τους».

Κάποιοι αθλητές κυνηγούν όρια για τους ευρωπαϊκούς και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ για κάποιους άλλους θα είναι ένα αγωνιστικό πέρασμα». Θυμίζουμε ότι το μίτινγκ «Απόστολος Παύλος 2020» θα λάβει χώρα στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης από 17-19 Ιανουαρίου.

Πηγή:sportsfeed.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*